Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.981
- Πόντοι
- 6.256
...εκ παραδρομης μη φανταστεις,ουτε σφραγισμα....αμα δεν βλεπεις κιολας εχουμε προβλημα μεγαλυτερο
Παιζω μπαλιτσα με ψεκες στο γνωστο νημα...αυτη τη Τιτικα29 εχω αρχισει να τη λυπαμαι απο το πολυ σοδομισμα.γιατι κοιμαστε παλι ρε νυχτικιες?
παρακολουθω με παθος σου λεωΠαιζω μπαλιτσα με ψεκες στο γνωστο νημα...αυτη τη Τιτικα29 εχω αρχισει να τη λυπαμαι απο το πολυ σοδομισμα.![]()
Τωρα τρολαρω και αυτον τον υπερψεκα τον Geokoro...αυτος χαλαρα παιζει να ειναι ο Πετρακος.παρακολουθω με παθος σου λεω
δεν νιωθεις πονο ρε οδοστρωτηρας εισαι τραινο τους πας ΤΡΑΙΝΟ
Γιατί δεν έχετε ρεπό σήμερα;;;γιατι κοιμαστε παλι ρε νυχτικιες?
Τωρα τρολαρω και αυτον τον υπερψεκα τον Geokoro...αυτος χαλαρα παιζει να ειναι ο Πετρακος.
Τρολαρησα το μεσημερακι και τωρα....ολες τι αλλες ωρες που ελλειπα γιατι δεν τρολαρατε κυριε;Πάρτε και κάνα ρεπό...
Θα πάθετε καμιά υπερκόπωση...
Άντε καλέ μου μπάς και πάρουμε και εμείς σειρά...
απο τι ρεπο απο το ξυσωπουτσι?Γιατί δεν έχετε ρεπό σήμερα;;;
Τρολαρησα το μεσημερακι και τωρα....ολες τι αλλες ωρες που ελλειπα γιατι δεν τρολαρατε κυριε;
απο τι ρεπο απο το ξυσωπουτσι?
εδω ειναι η ζωη στο νετ και συγκεκριμενα σε αυτο το νημα![]()
Ειχα διπλο σκοπο να ξερεις βρωμερο κινεζικο λεγκο....πρωτον να σκισω εσενα το οποιο πετυχε και δευτερον να γεμισω το νημα του Αγιου με καμμενους αυνανες που θα ζητανε τα βιντεακια αλλα το δευτερο δεν πετυχε γαμωτο!!!θα σε γαμησω ρε σκιντζη...κομπογιαννιτη...με ακολουθουν ολα τα καμμενα του σαη ρε λουστροκαντινιερη!!!
θα τα πουμε στη γαδα ρε σαντουιτσα...με τους δικηγορους μου..Ειχα διπλο σκοπο να ξερεις βρωμερο κινεζικο λεγκο....πρωτον να σκισω εσενα το οποιο πετυχε και δευτερον να γεμισω το νημα του Αγιου με καμμενους αυνανες που θα ζητανε τα βιντεακια αλλα το δευτερο δεν πετυχε γαμωτο!!!![]()
Θα με κλασεις τη ραχιαια αρτηρια του ευμεγεθους πεους μου...εχω δικηγορο τον Αλεξ.θα τα πουμε στη γαδα ρε σαντουιτσα...με τους δικηγορους μου..