Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
μη βριζεις ρε τιποτενιεΘα με κλασεις τη ραχιαια αρτηρια του ευμεγεθους πεους μου...εχω δικηγορο τον Αλεξ.
μη βριζεις ρε τιποτενιεΘα με κλασεις τη ραχιαια αρτηρια του ευμεγεθους πεους μου...εχω δικηγορο τον Αλεξ.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ Χριστος και η Παναγια ρε μαλακες....
Τελικά πρέπει να με έχουν πάρει χαμπάρι, γιατί μόλις μπαίνω εξαφανίζονται.
Τελείωσα πιά ως μπαχαλάκιας.
Δεν έχει νόημα πλέον η ζωή μου...
Πάω να σκεφτώ τρόπους να αυτοκτονήσω.![]()
καλα να παθεις πουστη γαμημενε αρκιντι , εγω να δεις τι εχω μαζεψει απο εσενα με καμμενουςθα σε γαμησω ρε σκιντζη...κομπογιαννιτη...με ακολουθουν ολα τα καμμενα του σαη ρε λουστροκαντινιερη!!!
Ειδες τυπε πως του την εστησα...διπλο μπαχαλεμα σε ενα ποστ.Μιλαμε παρεδωσα σεμιναρια μπαχαλεματος....καλα να παθεις πουστη γαμημενε αρκιντι , εγω να δεις τι εχω μαζεψει απο εσενα με καμμενους
Μπαινετε πολυ μπρουταλ γιαυτο...ενω εγω πρωτα στηνω τη παγιδα και μολις πεσουν μεσα τρωνε τραμπουκισμα.Τελικά πρέπει να με έχουν πάρει χαμπάρι, γιατί μόλις μπαίνω εξαφανίζονται.
Τελείωσα πιά ως μπαχαλάκιας.
Δεν έχει νόημα πλέον η ζωή μου...
Πάω να σκεφτώ τρόπους να αυτοκτονήσω.![]()
Εμενα στα αρκιντια σας ετσι;Τούτη την δύσκολη ώρα!
Τούτη την ύστατη στιγμή!!!
Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την διαθήκη μου, και να αφήσω το νήμα τούτο, ομού με την κλινική, σε εσάς.
Ο κ. Ατενέζος είναι απασχολημένος με τα οικιακά... ο κ. Νίπλης με το πώς να χωρίζει με την μία γκόμενα και πως να τα φτιάχνει με την άλλη... Τον αγαπημένο μου ανιψιό Τρουφάκη τον έβαλε η άλλη στο κυλοτάκι της και τον κατέστρεψε... ο κ. Κολλιαβούτας έχει των πετρελαιοειδών του τον χαβά... ο κ. Καρυπήδουλας παντρολογιέται...
Όπως θα αντιλαμβάνεσθε, είστε η τελευταία μου ελπίδα.
Τούτη την δύσκολη ώρα!
Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την διαθήκη μου, και να αφήσω το νήμα τούτο, ομού με την κλινική, σε εσάς.
Ο κ. Ατενέζος είναι απασχολημένος με τα οικιακά... ο κ. Νίπλης με το πώς να χωρίζει με την μία γκόμενα και πως να τα φτιάχνει με την άλλη... Τον αγαπημένο μου ανιψιό Τρουφάκη τον έβαλε η άλλη στο κυλοτάκι της και τον κατέστρεψε... ο κ. Κολλιαβούτας έχει των πετρελαιοειδών του τον χαβά... ο κ. Καρυπήδουλας παντρολογιέται...
Πώς πήγε σήμερα με τους ουρακοτάγκους;Μπαινετε πολυ μπρουταλ γιαυτο...ενω εγω πρωτα στηνω τη παγιδα και μολις πεσουν μεσα τρωνε τραμπουκισμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμενα στα αρκιντια σας ετσι;![]()
Με περιζητη νυφηΤούτη την δύσκολη ώρα!
Καλα πηγε αλλα μετα μαθαμε οτι μας ξανακλεινουν αλλες 15 μερες μην τους γαμησω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς πήγε σήμερα με τους ουρακοτάγκους;
ΌχιΚαλα πηγε αλλα μετα μαθαμε οτι μας ξανακλεινουν αλλες 15 μερες μην τους γαμησω!
Μπαινετε πολυ μπρουταλ γιαυτο...ενω εγω πρωτα στηνω τη παγιδα και μολις πεσουν μεσα τρωνε τραμπουκισμα.
μη βριζεις ρεκαλα να παθεις πουστη γαμημενε αρκιντι , εγω να δεις τι εχω μαζεψει απο εσενα με καμμενους
Έτσι και εγωΠαω να δω Ολυμπιακο...ετσι και χασουμε θα γινει τσι πουτανας!!!
μια χαρα ειναι και η ευχη σου αγιεΣε εσάς και τον συνεργάτη σας κ. Ρετσίνωφ, αφήνω την ευχή μου, την οποία και θα σας παραδώσει ο "άντ΄αυτού" μου.![]()