The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 25.467
χριστινα τη λενε οχι ζωη.
Χρόνια της πολλά συνεπώς, ετεροχρονισμένα.
Και που την πήγατε τα Χριστούγεννα που γιόρταζε;
χριστινα τη λενε οχι ζωη.
...Πανω που εβαλα νταλκαδιαρικη μουσικη ρε και πηρα το ουισκι παραμασχαλα για να διαβασω το δραμα σου...αυτο ηταν την ειπα τωρα δεν εχει τιποτα αλλο
Στο σχιστό στο παζα΄ριΧρόνια της πολλά συνεπώς, ετεροχρονισμένα.
αν θες δραμα πες στον Αθηναιο να σου περιγράψει μια απλη καθημερινη του .....Πανω που εβαλα νταλκαδιαρικη μουσικη ρε και πηρα το ουισκι παραμασχαλα για να διαβασω το δραμα σου...
Στο σχιστό στο παζα΄ρι
με χει σκληρυνει πολυ το συνεχιζομενο δραμα του μπαρμπαπηδουλα,δεν υπαρχει αλλος τετοιος τοσο χαλι ,δε νομιζω να με δυσκολεψει ο 44 ...ουτε δακρυ δεν θα χυσω μαλλον...αν θες δραμα πες στον Αθηναιο να σου περιγράψει μια απλη καθημερινη του ..
Απλη για να αντεξεις , αν σου πει δυσκολη θα πεθανεις στο κλαμα
τι ειναι αυτο αλανι?αυτο το καυλι το γαμας το δερνεις η τα κανεις και τα δυο εναλλαξ?
Watch Kalisa_Pearl live on Chaturbate!
Ρε πουσταραδες μη βριζεται όλοι σαςΌχι και ρε!!!
Άντε μη σας γαμίσω κάναν αντίχριστο εδώ μέσα!!!
σιγουρα δεν ειναι εγχειρισμένο τραβελακι ?αυτο το καυλι το γαμας το δερνεις η τα κανεις και τα δυο εναλλαξ?
μερσι μποκου,το μποκου δεν ξερω τι σημαινει.Χρόνια της πολλά συνεπώς, ετεροχρονισμένα.
θα μου κανεις δωρο m3 e30?Στο σχιστό στο παζα΄ρι
δεν θελω να σκοτωθεις μπρο , σε εχει αναγκη το νημα , οποτε μεινει με τον κουβαθα μου κανεις δωρο m3 e30?
τσιμπα αυτο για σενα Mercedes-Benz 220 '77 - Car.gr
μου εβγαλε ενα hatefuck το αρρωστο δεν ξερω γιατιτι ειναι αυτο αλανι?
στειλε της 333 τοκενς να δω κατι που θελωμου εβγαλε ενα hatefuck το αρρωστο δεν ξερω γιατι
οχι ρε πως σου ηρθε? μια χαρα μουνακι ειναι το πιτσιρικισιγουρα δεν ειναι εγχειρισμένο τραβελακι ?
αρ γιου τοκιν του μι? θα παω μια κοντρα το σαξο κατεχακη.δεν θελω να σκοτωθεις μπρο , σε εχει αναγκη το νημα , οποτε μεινει με τον κουβα
αυτο ρωτησα ,τι φαση ειναι αυτη? δινεις ον λαην κατι και χωνει αυτη οτι μπορει?στειλε της 333 τοκενς να δω κατι που θελω
εγω θα το περναγα απο πλαστικο να του φορεσει ενα ζευγαρι βυζια...αυτο το καυλι το γαμας το δερνεις η τα κανεις και τα δυο εναλλαξ?