Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.121
- Πόντοι
- 6.256
Εγω το κωλοτρυπηδι σου θελω να προστατεψω....ζηλευεις τον ερωτα μας![]()
Εγω το κωλοτρυπηδι σου θελω να προστατεψω....ζηλευεις τον ερωτα μας![]()
Εσείς από ποιό σπήλαιο ήρθατε?Μολις σε ειπε μουνακι τυπε Reznov....![]()
![]()
![]()
Απο το σπηλαιο διπλα απο το βοθρο που βγηκες εσυ τυπε....Εσείς από ποιό σπήλαιο ήρθατε?
Ας το δεχτώ, για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σας. Φαντάζομαι είναι η μόνη ικανοποίηση που παίρνετε από γυναίκα.Απο το σπηλαιο διπλα απο το βοθρο που βγηκες εσυ τυπε....
Στα αρχιδια μου τυπε τι θα δεχτεις...πουτσα παντως δεν θα βρεις εδω μεσα οποτε συνεχισε να πινεις τα ζουμια σου.Ας το δεχτώ, για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σας. Φαντάζομαι είναι η μόνη ικανοποίηση που παίρνετε από γυναίκα.
δεν βουταω τα δαχτυλα μου στο μουνι μου και μετα τα γλειφω αν αυτο εννοειςΈχω μια φίλη, η οποία ήταν εκδιδόμενη, κάπου 15 χρόνια πριν. Είχε έναν πελάτη που ερχόταν πάντα στην τελευταία ώρα του ωραρίου της. Ζητούσε να βγάλει όλες τις χρησιμοποιημενες καπότες που είχε στο καλαθάκι, να τις κρατάει πάνω από το πρόσωπό του. Τον έπαιζε μονος του, έχυνε και έφευγε.
Όσο για το άλλο, ναι ισχύει. Αλλά τι σου λέω, το ξέρεις και μόνος σου.
βρηκε ρε μισανθρωπε θα ερθει απο μενα μετα να δουμε ταινια με τον κεβιν κοστνερΣτα αρχιδια μου τυπε τι θα δεχτεις...πουτσα παντως δεν θα βρεις εδω μεσα οποτε συνεχισε να πινεις τα ζουμια σου.
Εννοώ ότι φαίνεται να έχεις δει γυναίκες στην ζωή σου,εκτός και αν με απατά η διαίσθησή μου.δεν βουταω τα δαχτυλα μου στο μουνι μου και μετα τα γλειφω αν αυτο εννοεις
οχι σοβαρα δεν εχω δει μεγαλη διαφορα εκτος αν εχει φαει η αλλη κανενα παστουρμα η τιποτα τετοιο
στο θρεντ με το σπερμα εγραψες να παω να δω η θα μας τα πεις εδω?
Η αυτοΐκανοποίηση είναι εύλογη ικανότητα, συνε-χύστε έτσιΣτα αρχιδια μου τυπε τι θα δεχτεις...πουτσα παντως δεν θα βρεις εδω μεσα οποτε συνεχισε να πινεις τα ζουμια σου.
Καλα τυπε...βρες μονο ποια επειγοντα εφημερευουν για εκτακτη πρωκτοραφη.βρηκε ρε μισανθρωπε θα ερθει απο μενα μετα να δουμε ταινια με τον κεβιν κοστνερ![]()
Στα αρχιδια μας και εμας Κωστης Παλαμας.Η αυτοΐκανοποίηση είναι εύλογη ικανότητα, συνε-χύστε έτσι
Αυτό διαβάζω και έχω μια απορία από το συνάδελφο σας. Κάθε μέρα έχει την ευκαιρία να μάθει τι γεύση έχει το σπέρμα του. Γιατί δεν το κάνει?
Εγώ όταν χυνω,μ'αρεσει να βουτήξω τα δάκτυλά μου μέσα στο μουνακι μου και να τα γλείψω
για πες απο που εισαι θεσσαλονικη? περιοχη...Εννοώ ότι φαίνεται να έχεις δει γυναίκες στην ζωή σου,εκτός και αν με απατά η διαίσθησή μου.
Πολύ πολύ όμορφο...προοδεύετε
Μερσι μαντάμ.Πολύ πολύ όμορφο...προοδεύετε
Σε κοβω σε μια ωριτσα στα επειγοντα...για πες απο που εισαι θεσσαλονικη? περιοχη...
αν εισαι δυτικα αριστοτελους και περα δεν σε κυκλοφορω να ξερεις θα βρισκομαστε μονο σπιτι μου
τι μαλακας εισαι ρε?Σε κοβω σε μια ωριτσα στα επειγοντα...
![]()
θα μπω μετα να σε τσεκαρω..κανονισε να κοιμασαιπυτζαμουλα γαλαζια με σκιουρακια και υπνο με τα σαλακια να τρεχουν στο μαξιλαρι απο τις 11 σημερα @Νίπλης
τους γαμας τωρα η δεν τους γαμας?
εχει τιποτα η τβ η να βαλω το Eternals να γουσταρω που μολις το κατεβασα?θα μπω μετα να σε τσεκαρω..κανονισε να κοιμασαι
βλεπω μπαλα....πουτανα Τοτεναμ...δες ετερναλς βλεπεται...εχει τιποτα η τβ η να βαλω το Eternals να γουσταρω που μολις το κατεβασα?