athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ;ηρεμα το γραφωναι το γαμηδι ηρθε δεν χορταινω να το κοιταω σαν πινακας του νταλι ενα πραμα![]()
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ;ηρεμα το γραφωναι το γαμηδι ηρθε δεν χορταινω να το κοιταω σαν πινακας του νταλι ενα πραμα![]()
ουτε κανΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ;ηρεμα το γραφω
σεμεδάκι βάλαμε?ουτε καν
...στα παπαρια του του σκλιου σου.....θα σε τσιμπολογαγε μια χαρουλα.....μου ερχεται στο μυαλο περιγραφες που λεγανε οτι στην κατοχη τρωγανε οτι κινητω,ακομα και τα κατοικιδια τους,με αυτη τη σκεψη λεω κατηγορηματικα οτι δεν θα μπορουσα να προβω σε τετοια ενεργεια στο σκυλι μου.
Βεβαια θα υπηρχαν τροβαδουροι που θα τον λιγουρευοντουσαν,οπως επισης εγω δεν θα μπορουσα να του παρεχω τροφη καλα καλα.
που εισαι ρε καυλα εσυ ολη μερα και σε εψαχνα?Πήρα ένα αρκούδι όπως με συμβουλέψατε μεσιέ και τώρα δεν το αποχωρίζομαι.
Δεν μπορώ να σου πω,θα ζηλέψεις. Σημασία έχει ότι με βρήκες.που εισαι ρε καυλα εσυ ολη μερα και σε εψαχνα?
δεν ζηλευω οι ζηλιες ειναι για τους βηταδεςΔεν μπορώ να σου πω,θα ζηλέψεις. Σημασία έχει ότι με βρήκες.
Αυτό διαβάζω και έχω μια απορία από το συνάδελφο σας. Κάθε μέρα έχει την ευκαιρία να μάθει τι γεύση έχει το σπέρμα του. Γιατί δεν το κάνει?δεν ζηλευω οι ζηλιες ειναι για τους βηταδες
γραψε την εμπειρια σου εδω με ενδιαφερει η αποψη σου
https://www.bourdela.com/forum/threads/i-geysi-toy-spermatos.323994/
ξερω γω μωρε τι με ρωτας και συ? μπορει να μην θελει το δικο του και να ψαχνει αλλουνουΑυτό διαβάζω και έχω μια απορία από το συνάδελφο σας. Κάθε μέρα έχει την ευκαιρία να μάθει τι γεύση έχει το σπέρμα του. Γιατί δεν το κάνει?
Εγώ όταν χυνω,μ'αρεσει να βουτήξω τα δάκτυλά μου μέσα στο μουνακι μου και να τα γλείψω
Το εβαλες στη κουζινα τυπε διπλα απο τον νεροχυτη;ναι το γαμηδι ηρθε δεν χορταινω να το κοιταω σαν πινακας του νταλι ενα πραμα![]()
Ελα ρε μαλακα τωρα....νο2.ξερω γω μωρε τι με ρωτας και συ? μπορει να μην θελει το δικο του και να ψαχνει αλλουνου
για πες αλλαζει η γευση στα μουνοζουμα αναλογα με το τι εχεις φαει?
ιεροσυλος...Το εβαλες στη κουζινα τυπε διπλα απο τον νεροχυτη;![]()
![]()
![]()
Σκουξε!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!ιεροσυλος...
αναφορα
ιγκνορ
και μηνυση
τα λεμε αυριο στη γαδα
γιατι ετσι πρεπει
να μην μαθουμε λες ε?Ελα ρε μαλακα τωρα....νο2.
Ναι ενταξει....να μην μαθουμε λες ε?
πατριωτισσα και παοκι ειναι η μαντω μωρε ασε να μας πει τιποτα την συμπαθησα λιγο
Έχω μια φίλη, η οποία ήταν εκδιδόμενη, κάπου 15 χρόνια πριν. Είχε έναν πελάτη που ερχόταν πάντα στην τελευταία ώρα του ωραρίου της. Ζητούσε να βγάλει όλες τις χρησιμοποιημενες καπότες που είχε στο καλαθάκι, να τις κρατάει πάνω από το πρόσωπό του. Τον έπαιζε μονος του, έχυνε και έφευγε.ξερω γω μωρε τι με ρωτας και συ? μπορει να μην θελει το δικο του και να ψαχνει αλλουνου
για πες αλλαζει η γευση στα μουνοζουμα αναλογα με το τι εχεις φαει?
Μολις σε ειπε μουνακι τυπε Reznov....Έχω μια φίλη, η οποία ήταν εκδιδόμενη, κάπου 15 χρόνια πριν. Είχε έναν πελάτη που ερχόταν πάντα στην τελευταία ώρα του ωραρίου της. Ζητούσε να βγάλει όλες τις χρησιμοποιημενες καπότες που είχε στο καλαθάκι, να τις κρατάει πάνω από το πρόσωπό του. Τον έπαιζε μονος του, έχυνε και έφευγε.
Όσο για το άλλο, ναι ισχύει. Αλλά τι σου λέω, το ξέρεις και μόνος σου.
ζηλευεις τον ερωτα μαςΝαι ενταξει....![]()