Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
το κουμπωνω δεν γαμιεται...βλεπω μπαλα....πουτανα Τοτεναμ...δες ετερναλς βλεπεται...
μας αφησε και η μαντω με blue balls νυχτιατικο
το κουμπωνω δεν γαμιεται...βλεπω μπαλα....πουτανα Τοτεναμ...δες ετερναλς βλεπεται...
ο Νιπλης σημερα εβγαλε μεροκάματο , τον ταισαν , του ειπαν ευχαριστουμε που ηρθατε κτλπυτζαμουλα γαλαζια με σκιουρακια και υπνο με τα σαλακια να τρεχουν στο μαξιλαρι απο τις 11 σημερα @Νίπλης
τους γαμας τωρα η δεν τους γαμας?
τυπε αν δεις την τυπησα Μαντω θα σου τρέχουν τα σαλια για ωρες...Στα αρχιδια μου τυπε τι θα δεχτεις...πουτσα παντως δεν θα βρεις εδω μεσα οποτε συνεχισε να πινεις τα ζουμια σου.
Εσυ τυπε την εχεις δει απο κοντα;τυπε αν δεις την τυπησα Μαντω θα σου τρέχουν τα σαλια για ωρες...
Μπηκα αργα παλιοαδερφες του νηματος ?? παλι κοιμαστε γαμιολες ολες ?
τι ωρα θα έρθεις να δω αν κοιμασε εσυ ?θα μπω μετα να σε τσεκαρω..κανονισε να κοιμασαι
Σαν τα Ραφαλ σκαω τυπε....πουτσα και εξαφανιζολ!!!Μπηκα αργα παλιοαδερφες του νηματος ?? παλι κοιμαστε γαμιολες ολες ?
ΥΓ ο Χελ δεν αστειεύεται , οποιος μπαινει μεσα εδω και δεν ειναι της κλικας μας τρωει τραμπουκα ασχημα , απο το πρωτο ποστ, εντωμεταξυ μπαινει ο πουστης σαν κομμητης , απο το πουθενα σκαει τραμπουκα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο Νιπλης σημερα εβγαλε μεροκάματο , τον ταισαν , του ειπαν ευχαριστουμε που ηρθατε κτλ
ναι τυπε την εχω δει εχουμε βρεθεί για καφε ...Εσυ τυπε την εχεις δει απο κοντα;![]()
![]()
Τι εγινε εσυ ρε αρκιντι;Εκανες παλι δεκατακια;ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....ΒΙΒΑ ΤΟΤΕΝΑΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παει αυτος , ειναι στο 4ο ονειρο ,,, μιλαμε μια μερα ξενυχτησε και θα κοιμαται μια εβδομαδα για να ανακαμψειτι ωρα θα έρθεις να δω αν κοιμασε εσυ ?![]()
Ποσες μερες εκανες να περπατησεις τυπε;ναι τυπε την εχω δει εχουμε βρεθεί για καφε ...![]()
τυπε δεν ειναι κακο να ονειρευεσαιΠοσες μερες εκανες να περπατησεις τυπε;![]()
Οχι τυπε αλλα ειναι κακο να σου τρεχουν τα σαλια οποτε βλεπεις καποιο μουνι....τυπε δεν ειναι κακο να ονειρευεσαι![]()
![]()
![]()
αυτη την ερώτηση να την κανεις στον εαυτο σου τυπε ...Οχι τυπε αλλα ειναι κακο να σου τρεχουν τα σαλια οποτε βλεπεις καποιο μουνι....![]()
![]()
![]()
Δεν ηταν ερωτηση τυπε....αυτη την ερώτηση να την κανεις στον εαυτο σου τυπε ...![]()
![]()
![]()
ναι το ξερω οτι δεν ηταν σου απαντησα οτι εσενα θα σου ετρεχαν τα σαλια αν την εβλεπες εγω δεν το εκαναΔεν ηταν ερωτηση τυπε....![]()
![]()
![]()
Αν κρινω απο το πως κωλοτριβεσαι εδω μεσα σε οτι υποτιθεται εχει μουνι μαλλον εσυ εισαι ο λιγουρης τυπε....ναι το ξερω οτι δεν ηταν σου απαντησα οτι εσενα θα σου ετρεχαν τα σαλια αν την εβλεπες εγω δεν το εκανα![]()
![]()
![]()