Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχεις φαντασία τυπε ,το ιδιο θα ελεγα για σενα οτι κινειται κανεις σαν λιγουρης δεν ειναι κακο να εισαι ... η Μαντω δεν ειναι υποτιθέμενο μουνη ειναι μουνη ...αν εσυ φανταζεσαι οτι εχει πουτσο εχεις θεμαΑν κρινω απο το πως κωλοτριβεσαι εδω μεσα σε οτι υποτιθεται εχει μουνι μαλλον εσυ εισαι ο λιγουρης τυπε....![]()
![]()
![]()
Τι ειναι το μουνη τυπε;Απο το Μονη;εχεις φαντασία τυπε ,το ιδιο θα ελεγα για σενα οτι κινειται κανεις σαν λιγουρης δεν ειναι κακο να εισαι ... η Μαντω δεν ειναι υποτιθέμενο μουνη ειναι μουνη ...αν εσυ φανταζεσαι οτι εχει πουτσο εχεις θεμα![]()
![]()
![]()
Μπα μαλακιες τα ιδια και τα ιδια....ο κλασσικος κλωνος που το παιζει γυναικα και ο κλασσικος χαφτης που μπηκε να την υπερασπιστει.καλα παει για τετοια ωρα που μπηκα![]()
απο το μουνιΤι ειναι το μουνη τυπε;Απο το Μονη;![]()
![]()
![]()
ρε τυπε εισαι καμενος ,την εχω δει σου λεω ...ειναι γυναικα μην επιμενεις σε κατι που δεν ξερεις γιατι υπαρχει και αλλο μελος απο εδω μεσα και συγκεκρίμενα στο νημα που ξερει οτι ειναι γυναικαΜπα μαλακιες τα ιδια και τα ιδια....ο κλασσικος κλωνος που το παιζει γυναικα και ο κλασσικος χαφτης που μπηκε να την υπερασπιστει.
Τυπε μπορει να μην ειδες καλα....ρε τυπε εισαι καμενος ,την εχω δει σου λεω ...ειναι γυναικα μην επιμενεις σε κατι που δεν ξερεις γιατι υπαρχει και αλλο μελος απο εδω μεσα και συγκείμενα στο νημα που ξερει οτι ειναι γυναικα
Γυναικαρα φίλη μου καλή και όπλο παρακαλώ.....ρε τυπε εισαι καμενος ,την εχω δει σου λεω ...ειναι γυναικα μην επιμενεις σε κατι που δεν ξερεις γιατι υπαρχει και αλλο μελος απο εδω μεσα και συγκεκρίμενα στο νημα που ξερει οτι ειναι γυναικα
καλα κανε ονειρα , οτι ειναι αντραςΤυπε μπορει να μην ειδες καλα....
![]()
Ρε τυπε επειδη δεν σκαμπαζεις καθολου ομως....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΩ!!!!καλα κανε ονειρα , οτι ειναι αντρας![]()
αφου ειναι στα αρχιδια σου γιατι επιμένεις σε κατι που δεν ξέρεις ??Ρε τυπε επειδη δεν σκαμπαζεις καθολου ομως....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΩ!!!!![]()
Γιατι σε βλεπω να ζοριζεσαι και μου αρεσει....αφου ειναι στα αρχιδια σου γιατι επιμένεις σε κατι που δεν ξέρεις ??
εγω τυπε δεν ζορίζομαι δεν εχω να κερδίσω τιποτα ...σου απάντησα απλα και ωραια οτι κανεις λαθος... καιΓιατι σε βλεπω να ζοριζεσαι και μου αρεσει....
εχεις κανει πολυ προπονηση στο κοβιντ -νημα , καταπινεις αστραπες και χεζεις κεραυνους, πας να ανοιξεις πορτες και τις ξηλώνεις απο το κουφωμα.. Δεν εισαι ανθρωπος , εχεις γινει μηχανη μάχηςΓιατι σε βλεπω να ζοριζεσαι και μου αρεσει....
Παω για υπνο μαλακα δεν εχει πλεον πλακα το τρολαρισμα....εχεις κανει πολυ προπονηση στο κοβιντ -νημα , καταπινεις αστραπες και χεζεις κεραυνους, πας να ανοιξεις πορτες και τις ξηλώνεις απο το κουφωμα.. Δεν εισαι ανθρωπος , εχεις γινει μηχανη μάχης![]()
Ξεκουρασου μαχητη μου, ξεκουρασου , φτανει , αυριο παλι η μέρα ειναι δική σουΠαω για υπνο μαλακα δεν εχει πλεον πλακα το τρολαρισμα....![]()
Νιπλαρεεεεεεέεεε.....εχεις κανει πολυ προπονηση στο κοβιντ -νημα , καταπινεις αστραπες και χεζεις κεραυνους, πας να ανοιξεις πορτες και τις ξηλώνεις απο το κουφωμα.. Δεν εισαι ανθρωπος , εχεις γινει μηχανη μάχης![]()
ναι τωρα εγινε τρολαρισμα επειδη και αλλο μελος ειπε οτι ειναι γυναικα ..πως τα γυρνας ατιμουλικοΠαω για υπνο μαλακα δεν εχει πλεον πλακα το τρολαρισμα....![]()
δεν σε εγραψα αγορινα μουΝιπλαρεεεεεεέεεε.....
Με έγραψες περήφανα στα αρχιδια σου και δεν μου είπες τι θες να κανονίσουμε...
Στείλε πμ αν είναι κάτι ύποπτο.
και τον Αθηναιο μαζί μην τον ξεχνάμεΝιπλαρεεεεεεέεεε.....
Με έγραψες περήφανα στα αρχιδια σου και δεν μου είπες τι θες να κανονίσουμε...
Στείλε πμ αν είναι κάτι ύποπτο.