athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.437
- Πόντοι
- 12.756
θα σου πεσει βαρυκουτα φερε ενα βρωμικο με διπλο καλαμακι κοτοπουλο απο ολα σε περικαλω![]()
Για σένα και τον ΝΙΠΛΑΚΟ τα αδέρφια βάζω και το σουβλατζίδικο σε ροδάκινα και το πάω όπου μου πείτε..κουτα φερε ενα βρωμικο με διπλο καλαμακι κοτοπουλο απο ολα σε περικαλω![]()
Θα παρεξηγιομουν αλλα μετα το "Πεζεβεγκης" ολα τα αλλα ειναι πολυ λιγα....Πέστε να κοιμηθείτε ρε λουλούκες που μου θέλετε και τσαμπουκάδες νυχτιάτικα...
Γιατί δεν κοιμάσαι ρε ετοιμοθάνατος άνθρωπος;παπου δεν ηπιες λεξο και εμεινες ξαγρυπνος;![]()
![]()
τυπε καρφωνεσαι οτι εισαι απο κινητοΓια σένα και τον ΝΙΠΛΑΚΟ τα αδέρφια βάζω και το σουβλατζίδικο σε ροδάκινα και το πάω όπου μου πείτε..
anarronoΓια σένα και τον ΝΙΠΛΑΚΟ τα αδέρφια βάζω και το σουβλατζίδικο σε ροδάκινα και το πάω όπου μου πείτε..
Ροδακια.τυπε καρφωνεσαι οτι εισαι απο κινητο
Αστον αυτον εχει παρει τη σανιδα κοπης αγκαλια και τον παιζει στα Τσατουρμπειτ.....@Reznov???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
απο την σαπιλα πως να κοιμηθω;απο αυριο φουλ προγραμμα.γυμναστικη κλπ να ισιωσωΓιατί δεν κοιμάσαι ρε ετοιμοθάνατος άνθρωπος;
θα εβλεπε τους ετερναλς...που ειναιο παπαραςΑστον αυτον εχει παρει τη σανιδα κοπης αγκαλια και τον παιζει στα Τσατουρμπειτ.....
Κανονισε μαλακα να κανεις καμμια διαταση και ανεβασεις δεκατακια να μας ζαλιζεις τα αρχιδια παλι....απο την σαπιλα πως να κοιμηθω;απο αυριο φουλ προγραμμα.γυμναστικη κλπ να ισιωσω
τι παπαρια ειναι αυτημας τυφλωσες μαλάκα
![]()
Μαλακα μα τω Θεο και εγω στην αρχη αυτο νομιζα οτι εγραφε ο αρκιντις!!!μας τυφλωσες μαλάκα
![]()
ταυρι,ΤΑΥΡΙ ειμαιΚανονισε μαλακα να κανεις καμμια διαταση και ανεβασεις δεκατακια να μας ζαλιζεις τα αρχιδια παλι....
αυτος μπορει να σκυψει να δεσει κανα κορδόνι να ζαλιστει και να πάει κανα Τζανειο με ασθενοφόροΚανονισε μαλακα να κανεις καμμια διαταση και ανεβασεις δεκατακια να μας ζαλιζεις τα αρχιδια παλι....