Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.301
Πόντοι
6.256
αυτος μπορει να σκυψει να δεσει κανα κορδόνι να ζαλιστει και να πάει κανα Τζανειο με ασθενοφόρο
Τωρα μαλακα με το παραμικρο θα τον πιανει κριση πανικου....μονιμα με μια χαρτινη σακουλα να κανει αναπνοες θα ειναι η κλασομπανιερα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.437
Πόντοι
12.756
ανοιξε θεμα μαλακια με φιλο.. :tooth: :undecided:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αθηναιε την Παρασκευη εχει συλλαλητήριο στο κεντρο για υποστηριξη του βιασμου της αλλης πανω στην μπουγατζουπολη , πες του Αλεξ να παει
θα μας πρηξουν τα αρχιδια τωρα;πορειες και μαλακιες για την καθε μια παπαρια;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
προγραμμα.γυμναστικη κλπ να ισιωσω
stock-photo-portrait-very-fat-man-raises-a-dumbbell-morning-exercise-of-a-fat-man-with-dumbbel...jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.862
Πόντοι
12.756
μαλάκα τωρα που ειδα αυτον , καποια στιγμη παλια μιλαγα με εναν χοντρομπαλα σαν και αυτο περιπου απο μια τραπεζα , ειχε πολυ καλη θεση και ειχα σουρταφερτα μαζι του με κατι δανεια που ειχα εκει κτλ
Τον πετυχαινω στον Αστερα τοτε ενα καλοκαιρι , μαλακα ηταν οπως ειναι αυτος και ακομα χειροτερα , και με καπελο κτλ , χρυσο ρολεξ κτλ

Περναω απο εκει του λεω ενα γεια , μου λεει πως ειστε τι κανετε κτλ , τυπικα σαλια σε πελάτη
Τον βρισκω πιο μετα και στο ξενοδόχειο στο εστιατοριο , και τον βλεπω με σαγιονάρα , κοιταω τα ποδια του ασυναισθητα πηγε το ματι και βλεπω παλι τα νυχια στα ποδια σαν γερακι , σοκ επαθα , ειχα και μια γκομενα μαζι μου και εκανε αυτη την αναγουλα και εβαλε το χερι στο στομα ..
Μας ειδε που μας μιλαγε αλλα εμεις κοιταγαμε τα ποδια και μου λεει , και δεν ηταν πλακα , οτι λειπει καιρο η μανα του στο χωριο και γι αυτο τα νυχια ειναι σε αυτη την κατασταση
προφανως και λογω κοιλιάς δεν εφτανε να τα κοψει η εστω ειχε προβλημα να φτασει εκει με ασφαλεια ..

ΣΟΚ!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.437
Πόντοι
12.756
μαλάκα τωρα που ειδα αυτον , καποια στιγμη παλια μιλαγα με εναν χοντρομπαλα σαν και αυτο περιπου απο μια τραπεζα , ειχε πολυ καλη θεση και ειχα σουρταφερτα μαζι του με κατι δανεια που ειχα εκει κτλ
Τον πετυχαινω στον Αστερα τοτε ενα καλοκαιρι , μαλακα ηταν οπως ειναι αυτος και ακομα χειροτερα , και με καπελο κτλ , χρυσο ρολεξ κτλ
Το θεμα ειναι οτι τα νυχια των ποδιων του ηταν τεραστια ,σαν να μην τα ειχε κοψει για πολυ καιρο
Περναω απο εκει του λεω ενα γεια , μου λεει πως ειστε τι κανετε κτλ , τυπικα σαλια σε πελάτη
Τον βρισκω πιο μετα και στο ξενοδόχειο στο εστιατοριο , και τον βλεπω με σαγιονάρα , κοιταω τα ποδια του ασυναισθητα πηγε το ματι και βλεπω κατι νυχια στα ποδια σαν γερακι , σοκ επαθε , ειχα και μια γκομενα μαζι μου και εκανε αυτη την αναγουλα και εβαλε το χερι στο στομα ..
Μας ειδε που μας μιλαγε αλλα εμεις κοιταγαμε τα ποδια και μου λεει , και δεν ηταν πλακα , οτι λειπει καιρο η μανα του στο χωριο και γι αυτο τα νυχια ειναι σε αυτη την κατασταση
προφανως και λογω κοιλιάς δεν εφτανε να τα κοψει η εστω ειχε προβλημα να φτασει εκει με ασφαλεια ..

ΣΟΚ!!
ενας περιπου τετοιιος χοντρομπαλας γκευ μου την ειχε πεσει πριν χρονια σε εταιρεια που πηγαινα για την δουλεια μου..και μαλιστα τηλεφωνικως ειχαμε τσακωθει και του λεω ερχομαι με το αμαξι να το περασω μεσα απο την τζαμαρια του μπουρδελου σας... :tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467

Τον βρισκω πιο μετα και στο ξενοδόχειο στο εστιατοριο , και τον βλεπω με σαγιονάρα , κοιταω τα ποδια του ασυναισθητα πηγε το ματι και βλεπω παλι τα νυχια στα ποδια σαν γερακι , σοκ επαθα , ειχα και μια γκομενα μαζι μου και εκανε αυτη την αναγουλα και εβαλε το χερι στο στομα ..

ΣΟΚ!!

Και δεν του είπατε του μαλάκα ότι υπάρχουν πεντικιουρίστες και ποδολόγοι;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
ενας περιπου τετοιιος χοντρομπαλας γκευ μου την ειχε πεσει πριν χρονια σε εταιρεια που πηγαινα για την δουλεια μου..και μαλιστα τηλεφωνικως ειχαμε τσακωθει και του λεω ερχομαι με το αμαξι να το περασω μεσα απο την τζαμαρια του μπουρδελου σας... :tooth:
το τηλεφωνο πως το ήξερε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.862
Πόντοι
12.756
Και δεν του είπατε του μαλάκα ότι υπάρχουν πεντικιουρίστες και ποδολόγοι;
τι κουβεντα να ανοιξω σε εναν 45 , με πτυχιο μεταπτυχιακό που ακομα του κοβει τα νυχια των ποδιών η μανα του
Παντως στην τραπεζα εκτος των κιλων γενικα ηταν καλα ντυμενος ,προφανως και εραβε κουστουμια στα μέτρα του , γιατι με τοσα κιλα οτι κοστουμι προκατ να παρεις ειναι σαν να πηρες μια κουρτινα τυλιχθηκες και της εβαλες 3 κουμπια μπροστα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.437
Πόντοι
12.756

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76