baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 6.035
σε περιπτωση αναγκης και πεινας θα ετρωγες ανθρωπο?οπως ειχε γινεισ ε αεροπορικο δυστυχημα.Ναι εκεί με τα ωραία καλαμακια![]()
σε περιπτωση αναγκης και πεινας θα ετρωγες ανθρωπο?οπως ειχε γινεισ ε αεροπορικο δυστυχημα.Ναι εκεί με τα ωραία καλαμακια![]()
Αρκεί να ήταν εμβολιασμένος....σε περιπτωση αναγκης και πεινας θα ετρωγες ανθρωπο?οπως ειχε γινεισ ε αεροπορικο δυστυχημα.![]()
![]()
![]()
μου ερχεται στο μυαλο περιγραφες που λεγανε οτι στην κατοχη τρωγανε οτι κινητω,ακομα και τα κατοικιδια τους,με αυτη τη σκεψη λεω κατηγορηματικα οτι δεν θα μπορουσα να προβω σε τετοια ενεργεια στο σκυλι μου.Αρκεί να ήταν εμβολιασμένος....![]()
![]()
![]()
Μη σου τύχει, εγώ στην κατοχή έτρωγα ψωμί από πριονίδι....μου ερχεται στο μυαλο περιγραφες που λεγανε οτι στην κατοχη τρωγανε οτι κινητω,ακομα και τα κατοικιδια τους,με αυτη τη σκεψη λεω κατηγορηματικα οτι δεν θα μπορουσα να προβω σε τετοια ενεργεια στο σκυλι μου.
Βεβαια θα υπηρχαν τροβαδουροι που θα τον λιγουρευοντουσαν,οπως επισης εγω δεν θα μπορουσα να του παρεχω τροφη καλα καλα.
ναι απο σημερα δν εχω τιποτα απολυτωςπως εισαι ρε ισιωσες καθολου απο το χτικιο?![]()
λιγο ασχετο αλλα σε βλεπω σου αρεσουν και σενα τα καυτερα...Παπαδημητριου εβγαλε μουσταρδα καυτερη και η χελμανς μαγιονεζα με πιπεριες κοκκινες και ΓΑΜΑΝΕΕγώ με βλέπω για κρεατόσουπα καυτερή με ρυζάκι μέσα, Ρώσικη συνταγή...
λιγο ασχετο αλλα σε βλεπω σου αρεσουν και σενα τα καυτερα...Παπαδημητριου εβγαλε μουσταρδα καυτερη και η χελμανς μαγιονεζα με πιπεριες κοκκινες και ΓΑΜΑΝΕ
Γουστάρω πολύ καυτερά...τη μαγιονέζα την έχω καιρό τώρα, γαμαει!!!λιγο ασχετο αλλα σε βλεπω σου αρεσουν και σενα τα καυτερα...Παπαδημητριου εβγαλε μουσταρδα καυτερη και η χελμανς μαγιονεζα με πιπεριες κοκκινες και ΓΑΜΑΝΕ
kai tampasko prasino kai to poly kaytero exv kai to kanoniko to kokkino..Aυτά είναι για κίναιδους.-
Ταμπάσκο πράσινο.
τον ειπες κιναιδο? ΚΙΝΑΙΔΟ?Aυτά είναι για κίναιδους.-
Ταμπάσκο πράσινο.
το διαβασα πολυ γελιο οι απαντησειςτι γευση εχει το σπερμα αμα εχεις φαει ταμπασκο πρασινο?
ενα τυπας κανει γκαλοπ διπλα
ηρθε το μπιμπλίκι;τι γευση εχει το σπερμα αμα εχεις φαει ταμπασκο πρασινο?
ενα τυπας κανει γκαλοπ διπλα
Θα πεθάνω...ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ο μαλακας...εχεις γαμηθει στα πετρελαια και στα γαμησια![]()
![]()
![]()
![]()
ναι το γαμηδι ηρθε δεν χορταινω να το κοιταω σαν πινακας του νταλι ενα πραμαηρθε το μπιμπλίκι;
ναι το γαμηδι ηρθε δεν χορταινω να το κοιταω σαν πινακας του νταλι ενα πραμα![]()