baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
αλλιμονο σε μας που για να δουμε γκολ πρεπει να γυρισουμε ενα χρονο πισω.Τακη είδες αλητικο γκολ ο Γκαρι με το Καμερούν του κουντε.![]()
αλλιμονο σε μας που για να δουμε γκολ πρεπει να γυρισουμε ενα χρονο πισω.Τακη είδες αλητικο γκολ ο Γκαρι με το Καμερούν του κουντε.![]()
τριβει τα χερια του ο καθηγητης...Τακη είδες αλητικο γκολ ο Γκαρι με το Καμερούν του κουντε.![]()
αφου δεν θα το βαζει να παιζει.τριβει τα χερια του ο καθηγητης...
υγ : ψηνουμε και εναν ακομα πιτσιρικα απο ρεαλ να παρουμε....εννοειται αραπης και αυτος...![]()
Δεν ζει και ο Βουτσάς....τριβει τα χερια του ο καθηγητης...
υγ : ψηνουμε και εναν ακομα πιτσιρικα απο ρεαλ να παρουμε....εννοειται αραπης και αυτος...![]()
αφου δεν θα το βαζει να παιζει.![]()
![]()
![]()
ε οχι να με κλσει ρε αγιε εκει που εκανα κονε για να μιλησει με τον πλασιε βιβλιων "τα μστικα του βυθου του ζακ ιβ κουστο"Γιατί τρέφετε τέτοιο μένος;
Μιλήστε μας γι αυτό.
πληγωθηκες.....γιατι ομως;ε οχι να με κλσει ρε αγιε εκει που εκανα κονε για να μιλησει με τον πλασιε βιβλιων "τα μστικα του βυθου του ζακ ιβ κουστο"
χοντρο....
τουλαχιστον αξιζει το μουνι η αστους να γελανε με τον αρκα που ειναι πιο κρυος απο την σιβηρια?
Ναι και η άλλοι το Καμερούν του κουντε που επίσης έπαιζε.με τα ασπρα ειμαστε εμεις?
![]()
ε οχι να με κλσει ρε αγιε εκει που εκανα κονε για να μιλησει με τον πλασιε βιβλιων "τα μστικα του βυθου του ζακ ιβ κουστο"
χοντρο....
τουλαχιστον αξιζει το μουνι η αστους να γελανε με τον αρκα που ειναι πιο κρυος απο την σιβηρια?
μουνι=μαντωε οχι να με κλσει ρε αγιε εκει που εκανα κονε για να μιλησει με τον πλασιε βιβλιων "τα μστικα του βυθου του ζακ ιβ κουστο"
χοντρο....
ενας μαλακας σκιτσογραφος που κανει "σατιρα" ακομα ενα αστειο δεν εχει γραψει βεβαια αλα αν ποτε γραψει χεσε μεαρκας=μαιντ πως λεγεται
μου αρεσει ο Αρκαςενας μαλακας σκιτσογραφος που κανει "σατιρα" ακομα ενα αστειο δεν εχει γραψει βεβαια αλα αν ποτε γραψει χεσε με![]()
μου αρεσει ο Αρκας
ΑΡΚΑΣΣυγκεντρώσου λίγο...
"αρκάς" έγραψε. Όχι "αρακάς"!
Ο Αρκας εχει ψοφησει εδω και χρονια....αυτοι που χειριζονται τωρα τη περσονα του ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του δεν κανουν.μου αρεσει ο Αρκας
γιατι? ποιο κρυος ειναι μονο ο τον γουολντ ντισνει στη παγωκυψελη του που θα τον αφηπνισουν το 2050μου αρεσει ο Αρκας
οντως δεν ειναι ο παλιος καλος Αρκας αλλα και παλι μου αρεσειΟ Αρκας εχει ψοφησει εδω και χρονια....αυτοι που χειριζονται τωρα τη περσονα του ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του δεν κανουν.
γιατι? ποιο κρυος ειναι μονο ο τον γουολντ ντισνει στη παγωκυψελη του που θα τον αφηπνισουν το 2050
τεσπα παω γα τσιγαρα και λαττε
fuck off