The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
οντως δεν ειναι ο παλιος καλος Αρκας αλλα και παλι μου αρεσει
Το καβάλησε και την έχει δεί πως δεν αντιλαμβανόμαστε το ανώτερο λεπτό χιούμορ του.
οντως δεν ειναι ο παλιος καλος Αρκας αλλα και παλι μου αρεσει
δεν κεκεδιζω γαμωτ δεν εχει μπαταρια το λαπτοπΜην ¨κεκεδίζεις" γραπτώς γαμώ την πουτάνα μου...
μετα το μπροκολο και το κουνουπιδι ο αρακας ειναι το επομενο αγαπημενο του πιατο.Συγκεντρώσου λίγο...
"αρκάς" έγραψε. Όχι "αρακάς"!
δφξ σηξδσξ λγξδφκξσδκδ τπε.....δεν κεκεδιζω γαμωτ δεν εχει μπαταρια το λαπτοπ
και πιανει τα μισα η τα πιανει διπλα γαμιεται και αυτο τι α πεις![]()
και παντζαρια και φασολακια και φασολια και φακες και ρεβυθια και γαμημενε...ΣΚ κανω τις ατασθαλιες μουμετα το μπροκολο και το κουνουπιδι ο αρακας ειναι το επομενο αγαπημενο του πιατο.![]()
![]()
![]()
και παντζαρια και φασολακια και φασολια και φακες και ρεβυθια και γαμημενε...ΣΚ κανω τις ατασθαλιες μου![]()
![]()
Μη βρίζεις ρε μαν λεμεκαι παντζαρια και φασολακια και φασολια και φακες και ρεβυθια και γαμημενε...ΣΚ κανω τις ατασθαλιες μου![]()
![]()
οχι δεν μου αρεσουνΚουκιά;![]()
Τι έχει το μενού τώρα φασκόμηλο με ταχινι;οχι δεν μου αρεσουν![]()
καφεδαρα νεα ποικιλια νεσκαφεΤι έχει το μενού τώρα φασκόμηλο με ταχινι;
θα φαω ροδι
θα φαω ροδι![]()
ρε γαμιολη φρουτα για καλη υγεια
ρε γαμιολη φρουτα για καλη υγεια![]()
κοτοπουλο με μπαμιες πρεπει να ειναι το γκουρμε το πιατο σου.και παντζαρια και φασολακια και φασολια και φακες και ρεβυθια και γαμημενε...ΣΚ κανω τις ατασθαλιες μου![]()
![]()
Γαμιολη.ντροπη![]()
μπαμιες σπανια τρωω αλλα αμα τυχει ναι..βεβαια εσυ δεν χωρας στο γαμπριατικο και θα πας στο γαμο με τσουβαλια τσιμεντοβιομηχανιας Τιτανκοτοπουλο με μπαμιες πρεπει να ειναι το γκουρμε το πιατο σου.![]()
![]()
![]()
με πικραινεις.μπαμιες σπανια τρωω αλλα αμα τυχει ναι..βεβαια εσυ δεν χωρας στο γαμπριατικο και θα πας στο γαμο με τσουβαλια τσιμεντοβιομηχανιας Τιταν![]()