athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.317
- Πόντοι
- 12.756
μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣμε πικραινεις.![]()
![]()
![]()
μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣμε πικραινεις.![]()
![]()
![]()
για τον κολλητο σου που εχει φδαει οτι κολυμπαει και αδειαζει ενα μαξ περρυ στη καθισια του δεν λες τπτ.μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
τι να πω ρε μαλακα..ειναι σαπακι,χοντρος,τελειωμενος..δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να γαμησει πανω απο 2 φορες τον μηνα και οχι σε γρηγορο ρυθμογια τον κολλητο σου που εχει φδαει οτι κολυμπαει και αδειαζει ενα μαξ περρυ στη καθισια του δεν λες τπτ.![]()
![]()
σημερα ειναι στα μελια λεει,οταν βρεθει ναρκωμενος και κλεμμενος σε εμας θα ψαχνει παρηγορια.
αφου ειναι χασικλης ο τυπος...εχει καει απο τα τσιγαριλικια, τα χαπια και τα υγρα μπαταριας....Μην ¨κεκεδίζεις" γραπτώς γαμώ την πουτάνα μου...
και την πινεζα ποιος την γαμαει?τι να πω ρε μαλακα..ειναι σαπακι,χοντρος,τελειωμενος..δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να γαμησει πανω απο 2 φορες τον μηνα και οχι σε γρηγορο ρυθμο
Πινεζος γαμιαςκαι την πινεζα ποιος την γαμαει?![]()
αυτος τωρα γαμει μουνι αρωματισμενο 9αρι και εμεις μαλακιζομαστε.Πινεζος γαμιας
μια χαρα περναμε..καραντινα ειμαι,καλα παω ολα οκαυτος τωρα γαμει μουνι αρωματισμενο 9αρι και εμεις μαλακιζομαστε.
και ο μαγουλακιας ειναι μονιμα σε καραντινα δεν τολμα να ξεμυτισει.μια χαρα περναμε..καραντινα ειμαι,καλα παω ολα οκ
ισχυει...κιτρινο χρωμα σαν τους κινεζους εχει δεν τον βλεπει ηλιος ποτεκαι ο μαγουλακιας ειναι μονιμα σε καραντινα δεν τολμα να ξεμυτισει.![]()
Ξετσουτσούρωσες βλεπω, μαλλον περασε ο πονοκεφαλος, τις προαλλες ησουν σαν μπαγιατικο μυδιμια χαρα περναμε..καραντινα ειμαι,καλα παω ολα οκ
ναι ελαχιστη ενοχληση..το χειροτερο ηταν αυτοΞετσουτσούρωσες βλεπω, μαλλον περασε ο πονοκεφαλος, τις προαλλες ησουν σαν μπαγιατικο μυδι
Ωραια, αντε ολα καλαναι ελαχιστη ενοχληση..το χειροτερο ηταν αυτο
το δισβασαμε μαν και το βιβλιο και το one απο metallica το λιωσαμε το 1990Πριν διαβάσω το φύλο 0 του Έκο, πολύ πριν, είχα διαβάσει, στις αρχές της εφηβείας μου, το "ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του", του Trumbo Dalton. Συνέδεσα τα δύο βιβλία όταν πρωτοδιάβασα το βιβλίο του Έκο αφού ο Τζόνι είχε καταχωρηθεί στον εγκέφαλό μου ως ο "absolute loser" της ζωής και την ίδια στιγμή ο μεγάλος νικητής της, γιατί κατάλαβε πως το πιο σημαντικό προσόν του ανθρώπου είναι το μυαλό του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το αριστούργημα του Ντάλτον, είναι πολύ μικρό και συνοπτικό στην ιστορία του αλλά απέραντο στα μηνύματα του και το βάθος αυτών.
ΥΓ το βιβλίο έγινε αργότερα πιο γνωστό αφού αποτελεί την έμπνευση για το "ONE" των Metallica.
εγω το 90 διαβαζα στην καλυτερη αστεριξ και λουκυ λουκ.το δισβασαμε μαν και το βιβλιο και το one απο metallica το λιωσαμε το 1990
τιποτα πιο εκλεκτο? να νας κανεις την ψυχη κουρελι εχεις?
Πολλά χειρότερα αλλά όχι όλα μαζί... Σιγά, σιγάτο δισβασαμε μαν και το βιβλιο και το one απο metallica το λιωσαμε το 1990
Καινουρια περιπτωση Σαικο τον κοβω....το δισβασαμε μαν και το βιβλιο και το one απο metallica το λιωσαμε το 1990
ενα τσικ πανω απο 9αρι , απολυμενε ναυτεργατη του περάματος... κατσε εσυ εκει να κανεις την πινεζα στην δικιά σου ...αυτος τωρα γαμει μουνι αρωματισμενο 9αρι και εμεις μαλακιζομαστε.