Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
ταραχτικα παω για τσιγαρα παγωτο και hell με γευση latteμην ταραζεσε,μιλα καθαρα και θα σε βοηθησουμε.
ταραχτικα παω για τσιγαρα παγωτο και hell με γευση latteμην ταραζεσε,μιλα καθαρα και θα σε βοηθησουμε.
Κάλεσε τον κ. Μυαλοδιαβαστή να του κάνει σέρβις στο κλιματιστικό, και αντί αυτού του έκανε σέρβις στη γκόμενα.Πες μας τυπε τι εγινε αναλυτικα....
το παλευεις να κανεις κοιλιτσα?ταραχτικα παω για τσιγαρα παγωτο και hell με γευση latte
που?ποναω.
αργησες μου εφυγε.
αργησες μου εφυγε.
αρχιδια ας ηταν εδω η κατε θα βλεπαμε...Κάλεσε τον κ. Μυαλοδιαβαστή να του κάνει σέρβις στο κλιματιστικό, και αντί αυτού του έκανε σέρβις στη γκόμενα.
αρχιδια ας ηταν εδω η κατε θα βλεπαμε...
καλα ρε μαλακα κοτρωνια ειχαν τα δοντια σου;τα βουρτσιζεις καθολου;βαζεις στοματικο διαλυμα;το καλο ειναι οτι δεν μπορω να φαω.
Τυπε πως πήγε με τα κοαλα;Κανονισε αρκιντι εχει Μαστερ Σεφ σημερα....
μην το μαλώνεις το παιδι εχει κλεισει το στομαχι του κανει διατροφηκαλα ρε μαλακα κοτρωνια ειχαν τα δοντια σου;τα βουρτσιζεις καθολου;βαζεις στοματικο διαλυμα;
Μη βριζεις μάν;τι τσιμπησες;καλα ρε μαλακα κοτρωνια ειχαν τα δοντια σου;τα βουρτσιζεις καθολου;βαζεις στοματικο διαλυμα;
ρε τον μπιχλαμην το μαλώνεις το παιδι εχει κλεισει το στομαχι του κανει διατροφη
με επνιξε το δικιοΜη βριζεις μάν;τι τσιμπησες;
καλα ρε μαλακα κοτρωνια ειχαν τα δοντια σου;τα βουρτσιζεις καθολου;βαζεις στοματικο διαλυμα;
Ασε ρε τυπε ειχα σημερα γαματη διαθεση να τρολαρω τα ψεκια και ηρθε μια θεια και μου αρχισε για τον εγγονο της που του βρηκαν 5 χρονων ογκο στον εγκεφαλο και του εχουν κανει ηδη 3 χειρουργεια και η οικογενεια εχει πουλησει τα παντα για τις θεραπειες και μου γαμησε τη ψυχολογια.Τυπε πως πήγε με τα κοαλα;
Ωχ ρε μάν αυτά είναι τα άσχημα γάμησε τα ανατριχιασα.καλα έκανες.Ασε ρε τυπε ειχα σημερα γαματη διαθεση να τρολαρω τα ψεκια και ηρθε μια θεια και μου αρχισε για τον εγγονο της που του βρηκαν 5 χρονων ογκο στον εγκεφαλο και του εχουν κανει ηδη 3 χειρουργεια και η οικογενεια εχει πουλησει τα παντα για τις θεραπειες και μου γαμησε τη ψυχολογια.
Ουτε λεφτα της πηρα και την εστειλα στην ευχη του Θεου...θα τη χειρουργησω και τσαμπα.
καθε μερα,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.καλα ρε μαλακα κοτρωνια ειχαν τα δοντια σου;τα βουρτσιζεις καθολου;βαζεις στοματικο διαλυμα;
Τακη είδες αλητικο γκολ ο Γκαρι με το Καμερούν του κουντε.ρεζνοφ δινει πονο τωρα με τα φιλαρακια του και το νεο πικαπ
(ο μπροστα δεξια ειναι, με τον μεγαλο σταυρο στο πετο)
Αυτός τουλάχιστον έχει ακόμα τα δόντια του. Αλί από εμάς...