Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
θα το βλεπω αλλα δεν θα μπορω να γραφωΚανονισε αρκιντι εχει Μαστερ Σεφ σημερα....
θα ειμαι γουτσου γουτσου
θα το βλεπω αλλα δεν θα μπορω να γραφωΚανονισε αρκιντι εχει Μαστερ Σεφ σημερα....
θα το βλεπω αλλα δεν θα μπορω να γραφω
θα ειμαι γουτσου γουτσου
ειμαι στα μελια ρε μαλακα , αρχη ειναι τωρα
Ου να μου χαθεις ρε Πιρφορακια...μετα λετε για μενα ρε αρκιντια!!!Εγω τουλαχιστον τη γουτσου γουτσου μου την εχω κατσε σηκω!!!ειμαι στα μελια ρε μαλακα , αρχη ειναι τωρα
σιγα ρε αλεκο.ειμαι στα μελια ρε μαλακα , αρχη ειναι τωρα
κατσε εσυ να της μαγειρεψεις μπροσιγα ρε αλεκο.
ποναω.κατσε εσυ να της μαγειρεψεις μπρο
λιγο σαλιο πεςποναω.
τι θα φας σημερα?λιγο σαλιο πες
Να πας στο νοσοκομείοποναω.
για να με θαψουν και καλα με κορονοιο,πριτς. απο τον καθαρισμο του οδοντιατρου ποναω.Να πας στο νοσοκομείο
ποναω.
Ααα οκ τότεγια να με θαψουν και καλα με κορονοιο,πριτς. απο τον καθαρισμο του οδοντιατρου ποναω.
στην τσεπη και ο αλλος το εχει ριξει στα μελια.Που σας χτύπησε αυτή την φορά;
Με τι σε καθαρισε και πονας μωρη λουλου;Με ακουαφορτε;για να με θαψουν και καλα με κορονοιο,πριτς. απο τον καθαρισμο του οδοντιατρου ποναω.
Το ζητούμενο δεν είναι με τι τον καθάρισε, αλλά το τι του καθάρισε.Με τι σε καθαρισε και πονας μωρη λουλου;Με ακουαφορτε;
μην ταραζεσε,μιλα καθαρα και θα σε βοηθησουμε.μαλακα μας εφαγε γκομενα ο χαζοχχαχας ο μεσοκοπος ο μαιντριντερ που που ειναι σα την ψυκτικo που κανει συντηρηση στο a/c με αγγελιας στις κολονες για 20ε
παω να φουντσρω απο τον πυργο του οτε πανω στο περιπτερο 12
το καλο ειναι οτι δεν μπορω να φαω.Με τι σε καθαρισε και πονας μωρη λουλου;Με ακουαφορτε;
Πες μας τυπε τι εγινε αναλυτικα....μαλακα μας εφαγε γκομενα ο χαζοχαχας ο μεσοκοπος ο μαιντριντερ που που ειναι σαν τον ψυκτικo που κανει συντηρηση στο a/c με αγγελιας στις κολονες για 20ε
παω να φουντσρω απο τον πυργο του οτε πανω στο περιπτερο 12