athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
βαδιζω καλα..το παραξενο ειναι οτι πειναω πολυΠως την έχετε σήμερα την υγεία σας, φίλε μου καλέ κι αγαπημένε;
βαδιζω καλα..το παραξενο ειναι οτι πειναω πολυΠως την έχετε σήμερα την υγεία σας, φίλε μου καλέ κι αγαπημένε;
μαθατε ολοι μπουρτζοβλαχοι το ναις και το χαπιGood morning brothers
and have a nice day...
εχει μλκες εδω μεσα για να χορτασεις ουουουουουβαδιζω καλα..το παραξενο ειναι οτι πειναω πολυ
Σουβλακια στο Λευτέρη στη Ρόμβηςτι τσιμπησες μαν;
εσυ δεν ειχες παραγγειλεις σαμπανιες η δεν ενθυμουμε καλωςΠως την έχετε σήμερα την υγεία σας, φίλε μου καλέ κι αγαπημένε;
mηn ton enoxleiς tηn ωra poy tηn exei xωmenη .... την πηχη στην δεξαμενηΒουλιααααα
ποσο σε ζηλευω ρε μουνοπανοΣουβλακια στο Λευτέρη στη Ρόμβης
Να σου στείλω καμία δεκαριά.ποσο σε ζηλευω ρε μουνοπανο
στειλε μου ενα πιτα καλαμακι κοτοπουλο και ενα πιτα γυρο κοτοπουλο και μια πατατεςΝα σου στείλω καμία δεκαριά.
Ναι αλλα πρωτα παρε λεφτα απο ΑθηναιοΝα σου στείλω καμία δεκαριά.
τώρα έφυγαστειλε μου ενα πιτα καλαμακι κοτοπουλο και ενα πιτα γυρο κοτοπουλο και μια πατατες
τώρα έφυγα
στειλε μου ενα πιτα καλαμακι κοτοπουλο και ενα πιτα γυρο κοτοπουλο και μια πατατες
στειλτου φωτο ... γυρο κοτοπουλο θελει κιολας , δεν ξερει που ησουν
δεν θα ειμαστε δεν εχουμε ζωη εκτος νετ για κατι τετοια ζουμεΛοιπον μπηκα να σπειρω μπαχαλο στο νημα των ψεκων και φευγω να δω 3 Αργυροπελεκανους και 4 Κοαλα.Οταν θα γυρισω θα θερισω τα ψεκια σαν να μην υπαρχει αυριο....
Πιο γύρο κοτόπουλο δεν έχει αυτός όπως ξέρεις εσύ.αν πήγαινε και έκανε αυτήν τη παραγγελία ο Αθηναίος θα τον κυνηγάγανε.
στειλτου φωτο ... γυρο κοτοπουλο θελει κιολας , δεν ξερει που ησουν
Λοιπον μπηκα να σπειρω μπαχαλο στο νημα των ψεκων και φευγω να δω 3 Αργυροπελεκανους και 4 Κοαλα.Οταν θα γυρισω θα θερισω τα ψεκια σαν να μην υπαρχει αυριο....
στειλε μου ενα πιτα καλαμακι κοτοπουλο και ενα πιτα γυρο κοτοπουλο και μια πατατες