Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 2.606
θα είναι κάτι σαν τη μούμια?αν πεθανω αφηνω την καταρα μου στον μπαρο και στον νιπλη
θα είναι κάτι σαν τη μούμια?αν πεθανω αφηνω την καταρα μου στον μπαρο και στον νιπλη
5 καφεδακιαΤι τσιμπησες μαν;
5 καφεδακια
ενατξει δεν φοβαμαι εχω τριπλοεμβολιαστει αλλα πιστευα θα την σκαπουλαρω..
Και μεις αυτο φοβομαστε,οτι θα την σκαπουλαρειςενατξει δεν φοβαμαι εχω τριπλοεμβολιαστει αλλα πιστευα θα την σκαπουλαρω..
Και μεις αυτο φοβομαστε,οτι θα την σκαπουλαρεις
Πουστηδεςγαμιολες
Εσυ παιζει να το περασεις ακομα πιο ελαφρυα απο τη συζυγο λογω μικροτερου φορτιου....εκτος και αν πηγαινες οσο κοιμοταν η γυναικα και εκανες διαφορες ταρζανιες γαμημενε σεξομανη.ενατξει δεν φοβαμαι εχω τριπλοεμβολιαστει αλλα πιστευα θα την σκαπουλαρω..
Εσυ παιζει να το περασεις ακομα πιο ελαφρυα απο τη συζυγο λογω μικροτερου φορτιου....εκτος και αν πηγαινες οσο κοιμοταν η γυναικα και εκανες διαφορες ταρζανιες γαμημενε σεξομανη.
δυστυχως καργα ταρζανιεςΕσυ παιζει να το περασεις ακομα πιο ελαφρυα απο τη συζυγο λογω μικροτερου φορτιου....εκτος και αν πηγαινες οσο κοιμοταν η γυναικα και εκανες διαφορες ταρζανιες γαμημενε σεξομανη.
Μας εγραψες και πηγες στο κορωνονημα να δωσεις το παρων ε?Και δεν ειπες και κουβεντα για την χθεσινη συνεντευξηγαμιολες
επρεπε να την κλειδαμπαρωσεις στο δωματιο απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκαν τα συμπτωματα και να της καρφωσεις μια μασκα των ματατζηδων 24/7....ενατξει δεν φοβαμαι εχω τριπλοεμβολιαστει αλλα πιστευα θα την σκαπουλαρω..
το εκανα ρε συ ακομα και τωρα αλλα πριν εκδηκωθει εκανα αλλα και την πατησα μαλλον ετσιεπρεπε να την κλειδαμπαρωσεις στο δωματιο απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκαν τα συμπτωματα και να της καρφωσεις μια μασκα των ματατζηδων 24/7....
εχει γουστο να τους κολλησε και εκει....επρεπε να ηταν σε καραντινα το μουνοπανο και να μην κυκλοφορει απο δω και απο κει...Μας εγραψες και πηγες στο κορωνονημα να δωσεις το παρων ε?Και δεν ειπες και κουβεντα για την χθεσινη συνεντευξη
επρεπε ειναι τα ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ εκει ρεΜας εγραψες και πηγες στο κορωνονημα να δωσεις το παρων ε?Και δεν ειπες και κουβεντα για την χθεσινη συνεντευξη
πλεον δεν μπορεις να κανεις τιποτα...ειναι η ωρα να αναλαβει ο μαγικος ζωμος του κυριου μπουρλα..το εκανα ρε συ ακομα και τωρα αλλα πριν εκδηκωθει εκανα αλλα και την πατησα μαλλον ετσι
ΝΑΙπλεον δεν μπορεις να κανεις τιποτα...ειναι η ωρα να αναλαβει ο μαγικος ζωμος του κυριου μπουρλα..
Α,μας τα γυρνας τωρα.Ποιος εσπαγε πλακα ρε οταν δεν μπορουσες να αλλαξεις αβαταρ?Ποιος στα χωνει για την δεη και τον γουρλο?Ποιος σε κραζει για το σαξο?Αχαριστια παντουεπρεπε ειναι τα ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ εκει ρε
Μονο εγω ρε αρκιντια τον βοηθησα...μπορει να τον διεσυρα στο σαι αλλα παρασκηνιακα τον βοηθησα.Α,μας τα γυρνας τωρα.Ποιος εσπαγε πλακα ρε οταν δεν μπορουσες να αλλαξεις αβαταρ?Ποιος στα χωνει για την δεη και τον γουρλο?Ποιος σε κραζει για το σαξο?Αχαριστια παντου