baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχεις λαγο?με παρεσυρε ο μουνης βαρο...
εχεις λαγο?με παρεσυρε ο μουνης βαρο...
εχει ουρα?εχεις λαγο?
θα τα πουμε το βραδυ εχε στο μυαλο σου τι να κανω το χρημα.δηλαδης ?
μονη λυση να τα δωσεις στον Αθηναιο, τιμιος δεν θα σου φαει μιαθα τα πουμε το βραδυ εχε στο μυαλο σου τι να κανω το χρημα.
δωστα στον Αθηναιο να πιασει τοποθα τα πουμε το βραδυ εχε στο μυαλο σου τι να κανω το χρημα.
βαλτην στον πατο σου.εχει ουρα?
πρεπει να μπει ο Αλεξ , ειδικος στις ανανεώσιμες πηγες ενέργειαςγια την δεη θα μιλησουμε σημερα η να παω να πιω κανα ουισκι?
Οτι και με τον λαγο...βαλτα στο κωλο σου.αρχιζουν και σφιγγουν τα πραγματα,τι μπορω να τα κανω?
να βγαλει τον λαγο ?Οτι και με τον λαγο...βαλτα στο κωλο σου.
απο εκει τα εβγαλα.Οτι και με τον λαγο...βαλτα στο κωλο σου.
Τυπε αν δεν δω φωτογραφια δεν πιστευω τιποτα....απο εκει τα εβγαλα.
Έφαγες σουβλάκια στην Κρύα?πηγα λειβαδια.
Θυμαμαι προ κοβιντ ειχαμε παει να δουμε Λεβαδειακος-Ολυμπιακος και πριν το παιχνιδι ειχαμε κατσει σε ενα ταβερνακι πανω στη πλατεια με τα νερα χωμενο μικρο.Μιλαμε τρωγαμε τρωγαμε και ηταν οτι πιο νοστιμο σε ψητο κρεας εχω φαει στη ζωη μου.Μετα το πηραμε και με τα ποδια ανηφορικα για το γηπεδο πως δεν παθαμε 30 ανακοπες ενας Θεος ξερει....Έφαγες σουβλάκια στην Κρύα?
Το Πάσχα να δεις τι γίνεται...Θυμαμαι προ κοβιντ ειχαμε παει να δουμε Λεβαδειακος-Ολυμπιακος και πριν το παιχνιδι ειχαμε κατσει σε ενα ταβερνακι πανω στη πλατεια με τα νερα χωμενο μικρο.Μιλαμε τρωγαμε τρωγαμε και ηταν οτι πιο νοστιμο σε ψητο κρεας εχω φαει στη ζωη μου.Μετα το πηραμε και με τα ποδια ανηφορικα για το γηπεδο πως δεν παθαμε 30 ανακοπες ενας Θεος ξερει....
Ξερω πολυ καλα τι γινεται...εχω καλο φιλαρακι ντοπιο που αυτος αλλωστε μας πηγε σε αυτο το μερος.Το Πάσχα να δεις τι γίνεται...
Εκεί πάνω στο γήπεδο και γύρω από αυτό έχουν πέσει ιστορικά ξυλίκια, με μπαόκια (κυρίως) και άλλους. Αλλά μιλάμε για ξύλο...
Από την πάνω μεριά του γηπέδου έχει νεκροταφείο , μέχρι και εκεί φτάνανε...
Ποιον βρογχο ακριβως αναπαραγει;Γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω ουτε καποιος αλλος απο εδω μεσα να πηγε στο ξεκαρφωτο καπου που γραφει αυτος και να αρχισε να τον βριζει και να τον ειρωνευεται....αυτη η καταθλιπτικη ακοινωνητη χαμουρα μπηκε με υφακι στις 3 το πρωι να μας πει οτι ειμαστε κοροιδα του Αντι και αλλες αυτιστικες παπαριες.
Μπορω χαλαρα να τον γραψω στα αρχιδια μου οπως κανει ολος ο κοσμος αλλωστε...αλλα πρωτα θα διασκεδασω μαζι του.
γαμιεστε...................
Α οκ αυτο εννοειτε!Δεκτον θα τον γραψω στα αρχιδια μου απο εδω και περα!Τον ίδιο βρόγχο που αναπαράγει σε εσάς, τον ξεκίνησε με τον κ. Ατενέζο που είναι ναυάγιο σώγαμπρος και έχει καμένο εγκέφαλο, μετά πήρε η μπάλα εμένα που είμαι ναυάγιο έχω άνοια και είμαι ψεύτης, μετά συνέχισε με τον κ. Καρυπήδουλα που είναι ναυάγιο, αποτυχημένος νταβατζής και πρεζάκι του μπου, και μετά από δυο τρείς ακόμα, έφτασε και η σειρά σας.