Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τον ίδιο βρόγχο που αναπαράγει σε εσάς, τον ξεκίνησε με τον κ. Ατενέζο που είναι ναυάγιο σώγαμπρος και έχει καμένο εγκέφαλο, μετά πήρε η μπάλα εμένα που είμαι ναυάγιο έχω άνοια και είμαι ψεύτης, μετά συνέχισε με τον κ. Καρυπήδουλα που είναι ναυάγιο, αποτυχημένος νταβατζής και πρεζάκι του μπου, και μετά από δυο τρείς ακόμα, έφτασε και η σειρά σας.
Κάποιος πρέπει να του δώσει να καταλάβει εάν γίνεται ότι δεν τον γουστάρει κάνεις ...ούτε ο εαυτός του δεν τον θέλει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιον βρογχο ακριβως αναπαραγει;Γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω ουτε καποιος αλλος απο εδω μεσα να πηγε στο ξεκαρφωτο καπου που γραφει αυτος και να αρχισε να τον βριζει και να τον ειρωνευεται....αυτη η καταθλιπτικη ακοινωνητη χαμουρα μπηκε με υφακι στις 3 το πρωι να μας πει οτι ειμαστε κοροιδα του Αντι και αλλες αυτιστικες παπαριες.

Μπορω χαλαρα να τον γραψω στα αρχιδια μου οπως κανει ολος ο κοσμος αλλωστε...αλλα πρωτα θα διασκεδασω μαζι του.
Ξεφτυλισμενε καραγκιόζη, ο μόνος που διασκεδάζει είμαι εγώ που σε βλέπω να ωρύεσαι και για να μου την πεις, αρχίζεις τις έμμεσες αναφορές σε τρίτα πρόσωπα από τα νεύρα σου, χιλιοτρυπημένο πουτανόσπερμα!
Ζήτα από τον Αντισθένη να σε διαγράψει ρε γκασμά πάλι, τι περιμένεις;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
φαντάζομαι οτι εσείς είστε τέλειος!
Κάτι σαν να βγήκατε από illustration εξώφυλλο περιοδικού!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είσθε αριστερός ή τείνετε προς την δεξιά?
Tag :sunglasses:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
Ξεφτυλισμενε καραγκιόζη, ο μόνος που διασκεδάζει είμαι εγώ που σε βλέπω να ωρύεσαι και για να μου την πεις, αρχίζεις τις έμμεσες αναφορές σε τρίτα πρόσωπα από τα νεύρα σου, χιλιοτρυπημένο πουτανόσπερμα!
Ζήτα από τον Αντισθένη να σε διαγράψει ρε γκασμά πάλι, τι περιμένεις;
Ακου κομπλεξικο μισανθρωπακι θα σου απαντησω μια τελευταια φορα και μετα θα σε γραψω στις αρχιδαρες μου.

Εσυ δεν διασκεδαζεις ουτε εδω μεσα ουτε εξω στη ζωη σου...εισαι ενα καταθλιπτικο ναυαγιο της ζωης.Δεν εισαι ο πρωτος που αγαπησε και απογοητευτηκε αλλα σιγουρα εισαι ο μεγαλυτερος σουργελος που εχω δει στη ζωη μου που του γαμηθηκαν τα παντα για ενα μουνι.

Και ναι καραγκιοζη δειγμα ανδρος επιτηδες τα ειπα για τη πρωην σου γιατι ηξερα οτι σε τσουζει για να σου σπασω το γελοιο υφακι του εγω ειμαι ανωτερος και εσεις ολοι ειστε υπο μου....ενα ασημαντο σουργελο εισαι που η μονη του χαρα ειναι να μπαινει στις 3 τα ξημερωματα να προσβαλει ακαουντς σε ενα σαι για πουτανες επειδη δεν τον κανουν παρεα.

Γραφε λοιπον τις αυτιστικες σου μαλακιες αλλα να ξερεις οτι ΟΛΟΙ σε εχουμε καταλαβει τι εισαι....ενας ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756
Ακου κομπλεξικο μισανθρωπακι θα σου απαντησω μια τελευταια φορα και μετα θα σε γραψω στις αρχιδαρες μου.

Εσυ δεν διασκεδαζεις ουτε εδω μεσα ουτε εξω στη ζωη σου...εισαι ενα καταθλιπτικο ναυαγιο της ζωης.Δεν εισαι ο πρωτος που αγαπησε και απογοητευτηκε αλλα σιγουρα εισαι ο μεγαλυτερος σουργελος που εχω δει στη ζωη μου που του γαμηθηκαν τα παντα για ενα μουνι.

Και ναι καραγκιοζη δειγμα ανδρος επιτηδες τα ειπα για τη πρωην σου γιατι ηξερα οτι σε τσουζει για να σου σπασω το γελοιο υφακι του εγω ειμαι ανωτερος και εσεις ολοι ειστε υπο μου....ενα ασημαντο σουργελο εισαι που η μονη του χαρα ειναι να μπαινει στις 3 τα ξημερωματα να προσβαλει ακαουντς σε ενα σαι για πουτανες επειδη δεν τον κανουν παρεα.

Γραφε λοιπον τις αυτιστικες σου μαλακιες αλλα να ξερεις οτι ΟΛΟΙ σε εχουμε καταλαβει τι εισαι....ενας ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. :tooth:
εχω δεκατα..... :undecided: :undecided: :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.382
Πόντοι
5.006
Ενταξει κανε αυριο ενα ραπιντ και αμα βγει θετικο οτι εγινε και με τη γυναικα σου.....ηθελες και ουισκια μαλακα.
:tooth: :globeos-cigar:εμ του τα λεγα εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξυδια και αρχιδια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056
αν πεθανω αφηνω την καταρα μου στον μπαρο και στον νιπλη :undecided: :undecided: :undecided:
Κανε τα κουμαντα σου εσυ και θα τα βρουμε εμεις,μην σκας...:priest::confused::confused::confused::coffee:
Υγ Βρεθηκε και μελος που εχει παππου με γραφειο τελετων,πατερα που ετοιμαζει τα μαρμαρα για το μνημα και τον εψηνε ο Τακης να γινει παπας να ολοκληρωθει η επιχειρηση:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom