ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.382
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ τελικά είσαι μεγάλος καργιοληςΜονο εγω ρε αρκιντια τον βοηθησα...μπορει να τον διεσυρα στο σαι αλλα παρασκηνιακα τον βοηθησα.
Εσύ τελικά είσαι μεγάλος καργιοληςΜονο εγω ρε αρκιντια τον βοηθησα...μπορει να τον διεσυρα στο σαι αλλα παρασκηνιακα τον βοηθησα.
Εσύ τελικά είσαι μεγάλος καργιολης
Εσυ μας ρημαξες,ακομα θα γελουσαμεΜονο εγω ρε αρκιντια τον βοηθησα...μπορει να τον διεσυρα στο σαι αλλα παρασκηνιακα τον βοηθησα.
Περαστικά φιλεας ελπισουμε οτι θα πανε ολα ηπια οπως της κυρας
ευχαριστω ΑλεξουκοΠεραστικά φιλε
Κοψε του τα δακτυλα τωρα που ειναι χαλαρος!!!ευχαριστω Αλεξουκο
Τι ειναι αυτα?Παρενεργειες απο την Ο? Ή νιωθεις αδυναμος και γλυκανες?Μεχρι τωρα τον κυνηγουσες τον Αλεξευχαριστω Αλεξουκο
δεν μπορω ειμαι ευαλωτος τωραΚοψε του τα δακτυλα τωρα που ειναι χαλαρος!!!
Ηταν λιγο γκει αυτη η δηλωση....δεν μπορω ειμαι ευαλωτος τωρα
ειμαι με κορωνοιο και ευαλωτος και τον συμπαθω και ας τον κυνηγωΤι ειναι αυτα?Παρενεργειες απο την Ο? Ή νιωθεις αδυναμος και γλυκανες?Μεχρι τωρα τον κυνηγουσες τον Αλεξ
τωρα που αρρωστησες δεν θα εχουμε λαιβ αυτοψια απο συνταγμα και θα μας τη λεει ο αλεξειμαι με κορωνοιο και ευαλωτος και τον συμπαθω και ας τον κυνηγω
Μπας και τον κυνηγας να τον κολλησεις τον ανθρωπο?ειμαι με κορωνοιο και ευαλωτος και τον συμπαθω και ας τον κυνηγω
τωρα γαμησε τα..κατσε να κανω τη διαθηκη μου να τα αφησω ολα στην κυρατωρα που αρρωστησες δεν θα εχουμε λαιβ αυτοψια απο συνταγμα και θα μας τη λεει ο αλεξ
οχι ειναι εγκλημα αυτοΜπας και τον κυνηγας να τον κολλησεις τον ανθρωπο?
και στους περιπτεραδες τπτ τυπε...τωρα γαμησε τα..κατσε να κανω τη διαθηκη μου να τα αφησω ολα στην κυρα
Καλα ενταξει μην αγχωνεσαι δεν θα σου παρει πανω απο λεπτο να τα γραψεις ολα....τωρα γαμησε τα..κατσε να κανω τη διαθηκη μου να τα αφησω ολα στην κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ειναι εγκλημα αυτο
Βρε κοπρόσκυλο, κι αυτοί που βρίζουν μάνες για τον ίδιο λόγο που εγραψες το κάνουν, αυτό δεν αναιρει το ότι ειναι αναφορά σε τρίτα πρόσωπα.Και ναι καραγκιοζη δειγμα ανδρος επιτηδες τα ειπα για τη πρωην σου γιατι ηξερα οτι σε τσουζει
Οταν λες ολα?Το σαξο εννοεις?Αυτο αστο στο Νιπλη που εχει να πληρωνει,αν και το κοβω να το φουνταρει απο καμια πλαγιατωρα γαμησε τα..κατσε να κανω τη διαθηκη μου να τα αφησω ολα στην κυρα
οχι ειναι εγκλημα αυτο
Tagφαντάζομαι οτι εσείς είστε τέλειος!
Κάτι σαν να βγήκατε από illustration εξώφυλλο περιοδικού!
είσθε αριστερός ή τείνετε προς την δεξιά?