Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
ε κατι εχω και εγω ρε μουνηδες..
ε κατι εχω και εγω ρε μουνηδες..
ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΛΑ αν πεθανω θα ερθεις να εκφωνησεις λογο και να τονισεις οτι ειμαι ΑΓΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..να παω Δερβενι να κανω ενα τσιγαρο η Χαλκιδα ?
Μεγάλο πεύκο και φουνταρε από κατωνα παω Δερβενι να κανω ενα τσιγαρο η Χαλκιδα ?
Περαστικα τυπε ευχομαιεχω δεκατα.....
στην πισω πλευρα μια κασετινας καρελια χωρανε ολα και περισευει και χωρος να υπογραψουν και δεκα μαρτυρες.τωρα γαμησε τα..κατσε να κανω τη διαθηκη μου να τα αφησω ολα στην κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ειναι εγκλημα αυτο
Στην ιδιογραφη διαθηκη δεν υπογραφουν μαρτυρεςστην πισω πλευρα μια κασετινας καρελια χωρανε ολα και περισευει και χωρος να υπογραψουν και δεκα μαρτυρες.
δεν εχω κανει διαθηκη. ποια η γνωμη σου πρεπει να κανουμε διαθηκη και αν ναι υπαρχει καποια ηλικια η ανεξαρτητος ηλικιας παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση?Στην ιδιογραφη διαθηκη δεν υπογραφουν μαρτυρες
να κάνεις, ποτέ δεν ξέρειςδεν εχω κανει διαθηκη. ποια η γνωμη σου πρεπει να κανουμε διαθηκη και αν ναι υπαρχει καποια ηλικια η ανεξαρτητος ηλικιας παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση?
εφαγα κουραμπιε.να κάνεις, ποτέ δεν ξέρεις
τελικά έφαγες σουβλάκια?
όχι ακόμηεφαγα κουραμπιε.
εχεις κανει διαθηκη?
Tιποτα δεν παιζει ρολο. Οποιοσδηποτε μπορει να κανει διαθηκη.δεν εχω κανει διαθηκη. ποια η γνωμη σου πρεπει να κανουμε διαθηκη και αν ναι υπαρχει καποια ηλικια η ανεξαρτητος ηλικιας παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση?
να κανεις ποτε δεν ξερεις.όχι ακόμη
στην Λιβαδειά δεν τρώνε κουραμπιέ...
σου απάντησε, βιάζεσαι...να κανεις ποτε δεν ξερεις.
ο αλλος ο γαμιολης του εθεσα σοβαροτατο ερωτημα και την εκανε,θα μπει στις 3 που ξυπνησει και θα λεει πιπες.
και μετα κανεις μια ιδιοχειρη και γαμας την διαθηκη για πλακα.Tιποτα δεν παιζει ρολο. Οποιοσδηποτε μπορει να κανει διαθηκη.
Τωρα για την αναγκαιοτητα της διαθηκης, θα σου πω οτι εξαρταται απο το τι κληρονομους εχεις και τι περιουσια εχεις
τι να τα φωτογραφησω και να τα βαλω στο μπου?σου απάντησε, βιάζεσαι...
να αφήσεις στο νήμα το σπίτι στην Μύκονο, να πηγαίνουμε τα καλοκαίρια και να ανάβουμε κεράκι στην μνήμη σου.τι να τα φωτογραφησω και να τα βαλω στο μπου?
να σας αφησω και καμια κατοσταρα να την βγαλετε ενα καλοκαιρι?να αφήσεις στο νήμα το σπίτι στην Μύκονο, να πηγαίνουμε τα καλοκαίρια και να ανάβουμε κεράκι στην μνήμη σου.