Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.181
- Πόντοι
- 6.256
Πολυ μικρο παντως για τα σημερινα δεδομενα...20 χρονια. και παλια παρα πολλη παλια ειχε καλο μπιφτεκι και ο τζοβαρας.
Πολυ μικρο παντως για τα σημερινα δεδομενα...20 χρονια. και παλια παρα πολλη παλια ειχε καλο μπιφτεκι και ο τζοβαρας.
τσιμπα.Τύποι σόρυ, ένα πείραμα θα κάνω να δω αν τσιμπάει......
δεν εισαι καλα αγορι μου? ζοριζεσαι να κοψω?Σκασε και ρουφα , πολυ με το καλο σε πηρα.
Πες τα σημερινά, πες και το σύνολο.σημερα η εδω και ενα μηνα?
Σε εσενα δειχνω κατανοηση , αβαταρ φωκια εχεις τι να πει κανεις.Προσεχε τυπε γιατι θα βρει που μενεις και θα κλαψομουνιαζει εξω απο τη πορτα σου μεχρι να τιναξεις τα μυαλα σου στον αερα....
δωσε ...χαλασα 250 σε μια μπελβεντερε και ενα τζονυ μπλου....εννοειται
μπομπα σοβλακι εκανε ο κρε-τας βεβαια μπουμπουνισε δεν ξερω τον λογο γιατι ειχε δουλεια.Πολυ μικρο παντως για τα σημερινα δεδομενα...
του το λεω αμα θελει δεν εχω θεμα ελα καλαμαρια μια ψυχοπαθη κερναω καφεΠροσεχε τυπε γιατι θα βρει που μενεις και θα κλαψομουνιαζει εξω απο τη πορτα σου μεχρι να τιναξεις τα μυαλα σου στον αερα....
Καλος μαλακας εισαι...ξερεις ποσες κονσερβες φασολια επαιρνες με αυτα τα λεφτα;δωσε ...χαλασα 250 σε μια μπελβεντερε και ενα τζονυ μπλου....
δωσε....ερωτευτηκα και περιμενω τηλ αν ερθει μετα την δουλεια
Τι να ζοριστω μωρε, ποιος ασχολειται με τις μαλακιουλες σου.δεν εισαι καλα αγορι μου? ζοριζεσαι να κοψω?
πες κοψτο δεν ειμαι καλα και κοβω στο λογο μου
σημερα νομιζω 50,συνολικα ενα μισθο αθηναιου με μπονους.Πες τα σημερινά, πες και το σύνολο.
απλα αφηνω αυτο εδω
Ειχε κατι σουβλατζιδικα στη Μεμου ετρωγες σουβλακι και εχυνες...τωρα ειναι ολα τα ιδια αγευστα σκατα.μπομπα σοβλακι εκανε ο κρε-τας βεβαια μπουμπουνισε δεν ξερω τον λογο γιατι ειχε δουλεια.
Καλος μαλακας εισαι...ξερεις ποσες κονσερβες φασολια επαιρνες με αυτα τα λεφτα;
Με ειπες παλιο;Αντε γαμησου!!!
μην μου γαμας την ροματζα ρε παλιομουνι
καλο σουβλακι εδω δεν εχουμε,απλα μετρια ετσι για πεις εφαγα.Ειχε κατι σουβλατζιδικα στη Μεμου ετρωγες σουβλακι και εχυνες...τωρα ειναι ολα τα ιδια αγευστα σκατα.
Τι να ζοριστω μωρε, ποιος ασχολειται με τις μαλακιουλες σου.
Εδω εσπασες σε 2 γραμμες και ζηταγες ραντεβου θανατου.
Αφου δεν σε εχω κοντα μου, τωρα τι θες να νευριαζω με τις παπαριες που γραφεις απο το κινητο σου.