Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.193
- Πόντοι
- 6.256
Ωραια τωρα μετα τον καταθλιπτικο μαλακα θα γεμισουμε και με τραβελοπουτσες....
Aνταλλαξε το καλυτεραΜου ζητάνε το βίντεο της Ελευθερίας Ελευθερίου
Να το δώσω?
Με τι?Aνταλλαξε το καλυτερα
Σε εσπασε τυπε ψυχολογικα...αμα ηταν Σαλονικα θα σε εσπαγε και κυριολεκτικα.του το λεω αμα θελει δεν εχω θεμα ελα καλαμαρια μια ψυχοπαθη κερναω καφε
εχεις ξεφυγει εσυ....νου σου γιατι θα εχει ομαδικο μπουκακεΡετσινωφ αδικο εχω ρε μαλακισμενο. Αμα σε ειχα διπλα μου θα ειχες φαει μαπες τωρα.
Σε γραφω στα αρχιδια μου και τελειωσε. so simple.
νομιζεις οτι θα ανεβω θεσσαλονικη να φαω ισοβια επειδη εσυ με προσεβαλλες, δεν γαμιεσαι κιολας.
με σκυλο για τον αθηναιο.Με τι?
τυπε δεν φταιω που ο τροβαδουρος εχει απειρη συλλογη απο τραβελοπουτσεςΩραια τωρα μετα τον καταθλιπτικο μαλακα θα γεμισουμε και με τραβελοπουτσες....
δεν θα ερθειδωσε ...χαλασα 250 σε μια μπελβεντερε και ενα τζονυ μπλου....
δωσε....ερωτευτηκα και περιμενω τηλ αν ερθει μετα την δουλεια
ο κομης ντε φονσεκα φταιει.εχεις ξεφυγει εσυ....νου σου γιατι θα εχει ομαδικο μπουκακε
Ζητα lioliou-panagiotarouΜε τι?
Τύποι σόρυ, ένα πείραμα θα κάνω να δω αν τσιμπάει......
Tσίμπησε ο μαλάκας ο Νίκι, με το που είδε πούτσα δεν κρατήθηκε...Ωραια τωρα μετα τον καταθλιπτικο μαλακα θα γεμισουμε και με τραβελοπουτσες....
γιατι ρε τακη???????????????????δεν θα ερθει
Τι εχω ξεφυγει μωρε με το βλακα , αμα βαριεται να γραψει τιποτα ενδιαφερον να διαβασω και εγω που βαριεμαι.εχεις ξεφυγει εσυ....νου σου γιατι θα εχει ομαδικο μπουκακε
δεν το εχεις με τις γυναικεςγιατι ρε τακη???????????????????
πες
γαμω τα παιδια ειμαι
αυτο απαντησα και στον αλεξ..... το πως τσιμπαω εγω οταν χανεις περισσοτερο χρονο απο μενα με ξεπερναειTσίμπησε ο μαλάκας ο Νίκι, με το που είδε πούτσα δεν κρατήθηκε...
τακη με αγαπανε οι γυναικες....ευκολα κιολαςδεν το εχεις με τις γυναικες
γιατι ρε τακη???????????????????
πες
γαμαα ειμαι
Τακη αρκιντι που ησουν με τον Απολλωνα ρε γκαμημενε;δεν το εχεις με τις γυναικες