troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.887
- Πόντοι
- 5.506
κανε περα ....εισαι ασημαντοςΤι εχω ξεφυγει μωρε με το βλακα , αμα βαριεται να γραψει τιποτα ενδιαφερον να διαβασω και εγω που βαριεμαι.
κανε περα ....εισαι ασημαντοςΤι εχω ξεφυγει μωρε με το βλακα , αμα βαριεται να γραψει τιποτα ενδιαφερον να διαβασω και εγω που βαριεμαι.
για κανε ερωτικη εξομολογηση να μας το αποδειξεις,πες οτι ο σαικο ειναι γκομενα.τακη με αγαπανε οι γυναικες....ευκολα κιολας
θες να κατεβω εγω? ?Ρετσινωφ αδικο εχω ρε μαλακισμενο. Αμα σε ειχα διπλα μου θα ειχες φαει μαπες τωρα.
Σε γραφω στα αρχιδια μου και τελειωσε. so simple.
νομιζεις οτι θα ανεβω θεσσαλονικη να φαω ισοβια επειδη εσυ με προσεβαλλες, δεν γαμιεσαι κιολας.
Να τα μας!!!Τωρα θα ζηταει και ντικπικ σε λιγο!!!!Γαμημενε Νιπλη θα σε ξεκολλιασω ρε αρκιντι!!!για κανε ερωτικη εξομολογηση να μας το αποδειξεις,πες οτι ο σαικο ειναι γκομενα.
μην το σηκωσεις ο ψυχοπαθης σε παιρνει.θες να κατεβω εγω? ?
θα μου κλασεις τα αρχιδια παλιοπουστρα απο το νετ και φαινεται τι βλακας εισαι
εκλαιγες 5 ωρες σε αγνωστους για την χαμενη σου αγαπη μαλθακομαλακα
σκασε τωρα χτυπαει τηλεφωνο επανερχομαι σε 5
Δεν σε ξερω και βαριεμαι να ασχολουμαι και μαζι σου.θες να κατεβω εγω? ?
θα μου κλασεις τα αρχιδια παλιοπουστρα απο το νετ και φαινεται τι βλακας εισαι
εκλαιγες 5 ωρες σε αγνωστους για την χαμενη σου αγαπη μαλθακομαλακα
σκασε τωρα χτυπαει τηλεφωνο επανερχομαι σε 5
μην με μπερδευεις ρε μοτνη τωρα μπηκα....για κανε ερωτικη εξομολογηση να μας το αποδειξεις,πες οτι ο σαικο ειναι γκομενα.
δεν καταλαβα αλλα συγνωμη.μην με μπερδευεις ρε μοτνη τωρα μπηκα....
σκασε και ξαναμιλα του σε 2 λεπτα....Δεν σε ξερω και βαριεμαι να ασχολουμαι και μαζι σου.
Εληξε η κουβεντα.
Ρε στα αρχιδια μου σας γραφω αγνωστοι μου ειστε.κανε περα ....εισαι ασημαντος
στον απολλωναΤακη αρκιντι που ησουν με τον Απολλωνα ρε γκαμημενε;
Aθηνα που μενεις τυπε?Δαφνι μεριαΔεν σε ξερω και βαριεμαι να ασχολουμαι και μαζι σου.
Εληξε η κουβεντα.
Γιατί τέτοια επιθετικότητα;Ρε στα αρχιδια μου σας γραφω αγνωστοι μου ειστε.
Μιληστε μεταξυ σας εκει και τελιωσε.
σκασε εχω μνμ στο βαιμπερ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΡε στα αρχιδια μου σας γραφω αγνωστοι μου ειστε.
Μιληστε μεταξυ σας εκει και τελιωσε.
θελει να του δωσεις το τηλ του προφεσορ,εχει να του πει 2 κουβεντες.στον απολλωνα
μην το δεις ο ψυχοπαθης ειναι.σκασε εχω μνμ στο βαιμπερ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ετσι θα ειναι και το σκυλι του αθηναιου. εκπαιδευμενο.Γιατί τέτοια επιθετικότητα;
Με αυτο το μουνοπανο τον Καθηγητη τι θα γινει ρε μαλεα;Πονανε τα μυαλα μας ρε!!!!στον απολλωνα
Εχει παει Γκουντις να παραγγειλει 100 ευρω μπεργκερς.....που ειναι ο νιπλης?
ειναι ματιασμενοςΜε αυτο το μουνοπανο τον Καθηγητη τι θα γινει ρε μαλεα;Πονανε τα μυαλα μας ρε!!!!
δεν θελω να ληξει διασκεδαζω ?Δεν σε ξερω και βαριεμαι να ασχολουμαι και μαζι σου.
Εληξε η κουβεντα.