baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.674
- Πόντοι
- 5.097
εισαι ομως με τον εαυτο σου.μπα δεν ειμαι τοσο σκληρος με τους αλλους
εισαι ομως με τον εαυτο σου.μπα δεν ειμαι τοσο σκληρος με τους αλλους
Του δικου σου θανατου θα ειναι , αρα στα αρχιδια μου.
Τι απαντησεις να εχω ρε αγιε , διαβαζεις πολλα φωτορομαντζα.
ειπε το ναυαγιο που μας μαυρισε τα σωψυχα στο κλαμα 4.5 ωρες αει γαμησου ρε αδερφαραΤι απαντησεις να εχω ρε αγιε , διαβαζεις πολλα φωτορομαντζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουβαλας πολλα ψυχολογικα κακομοιρη.
Δεν ξερει να χτιζει αγωνιαΑν μου επιτρέπετε....
Το κλιμακώνετε πολύ γρήγορα.
Με δυό πόστ φτάσατε ήδη στο ραντεβού θανάτου...
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 2 σελίδες μπινελίκια.
ναι οτι πειτε.Καλύτερο από το να μην διαβάζω τίποτα, όπως εσείς.
Μην μιλας οταν εισαι μπουκωμενη πουτανακι.ειπε το ναυαγιο που μας μαυρισε τα σωψυχα στο κλαμα 4.5 ωρες αει γαμησου ρε αδερφαρα
προσπαθωΑν μου επιτρέπετε....
Το κλιμακώνετε πολύ γρήγορα.
Με δυό πόστ φτάσατε ήδη στο ραντεβού θανάτου...
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 2 σελίδες μπινελίκια.
Αφου οτι πιανεις γινεται σκατα ρε μαλακα!!!να πω και γω τον πονο μου,παιζω ανατροπη πορτο και νικη μπαρτσελωνα κατι ψιλα και να παρω ενα 200αρι τρωει δευτερο γκολ η πορτο λεω καλα παμε πουτσα παλι,βαζει η μπαρτσα το γκολ 0-1 και στο 90 ισοφαριζεται η σαχαμενη και το γυρναει και η πορτο απο 0-2 ε αντε γαμησου πια τετοια γκινια ρε πουστη.
ενα μηνα τωρα με εχει καταγαμησει,γαμω την αγανακτηση μου,καλο σουβλακι η αγανακτηση ασχετο αλλα το λεω για αντζελο.Αφου οτι πιανεις γινεται σκατα ρε μαλακα!!!
ρε τι βλακας ειναι αυτος ρε ? πανε μια στο μπαλκονι και βουτα με τα μουτρα κατω ρε ηλιθιε δωσε τελος στον πονο με αγαπη στο λεωναι οτι πειτε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην μιλας οταν εισαι μπουκωμενη πουτανακι.
Τωρα την ανακαλυψες μωρε μαλακα την Αγανακτηση;Μονο μπιφτεκι βεβαια....ενα μηνα τωρα με εχει καταγαμησει,γαμω την αγανακτηση μου,καλο σουβλακι η αγανακτηση ασχετο αλλα το λεω για αντζελο.
Σκασε και ρουφα , πολυ με το καλο σε πηρα.ρε τι βλακας ειναι αυτος ρε ? πανε μια στο μπαλκονι και βουτα με τα μουτρα κατω ρε ηλιθιε δωσε τελος στον πονο με αγαπη στο λεω
ακου εισαι χαζο αγορι μου?
Προσεχε τυπε γιατι θα βρει που μενεις και θα κλαψομουνιαζει εξω απο τη πορτα σου μεχρι να τιναξεις τα μυαλα σου στον αερα....ρε τι βλακας ειναι αυτος ρε ? πανε μια στο μπαλκονι και βουτα με τα μουτρα κατω ρε ηλιθιε δωσε τελος στον πονο με αγαπη στο λεω
ακου εισαι χαζο αγορι μου?
Πόσα έχασες;να πω και γω τον πονο μου,παιζω ανατροπη πορτο και νικη μπαρτσελωνα κατι ψιλα και να παρω ενα 200αρι τρωει δευτερο γκολ η πορτο λεω καλα παμε πουτσα παλι,βαζει η μπαρτσα το γκολ 0-1 και στο 90 ισοφαριζεται η σαχαμενη και το γυρναει και η πορτο απο 0-2 ε αντε γαμησου πια τετοια γκινια ρε πουστη.
20 χρονια. και παλια παρα πολλη παλια ειχε καλο μπιφτεκι και ο τζοβαρας.Τωρα την ανακαλυψες μωρε μαλακα την Αγανακτηση;Μονο μπιφτεκι βεβαια....
Καλεεεεεε τι γλωσσα ειναι αυτη;Πιπεριιιιιιιιιι.....Σκασε και ρουφα , πολυ με το καλο σε πηρα.
σημερα η εδω και ενα μηνα?Πόσα έχασες;