Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.180
- Πόντοι
- 6.256
Δωσε θαρρος στο ναυαγιο να προσαραξει στο λιμανι σου....ρε σαλτα γαμησου σαπακι που θα μιλησεις κιολας μαλακομπουκωμα
Δωσε θαρρος στο ναυαγιο να προσαραξει στο λιμανι σου....ρε σαλτα γαμησου σαπακι που θα μιλησεις κιολας μαλακομπουκωμα
Τι να κλαψω εισαι και καθυστερημενο, στις μπαλες μου γραφω τις μαλακιουλες σου.θα κλαψεις? σε βλεπω πικραμενο εισαι οκ?
Γνωριζεις βεβαια ποιανού η συμμετοχη ανεβαζει εγγυημενα την "τηλεθεαση"
σαν να ακουσα ενα αναφιλητο θα φουνταρεις το βραδυ? να κοψω?Τι να κλαψω εισαι και καθυστερημενο, στις μπαλες μου γραφω τις μαλακιουλες σου.
Αμα θεωρεις βαρετη τη συζητηση γραψε τιποτα εσυ, και εμενα παει να με παρει ο υπνος με τις ερωτησεις του αγιου.
Εισαι χαζο αγορι μου ? Πανε να δεις αμα ερχομαι πανιβλακα.κλαις ρε βλακα ?
Τι να κλαψω εισαι και καθυστερημενο, στις μπαλες μου γραφω τις μαλακιουλες σου.
Αμα θεωρεις βαρετη τη συζητηση γραψε τιποτα εσυ, και εμενα παει να με παρει ο υπνος με τις ερωτησεις του αγιου.
απο που θα ερθεις ρε μαλθακομπεμπε? εισαι χαζο αγορι μουΕισαι χαζο αγορι μου ? Πανε να δεις αμα ερχομαι πανιβλακα.
Ασε ρε και εσυ βαριεσαι γιαυτο μου κανεις ερωτησεις.Αυτός ήτο και ο πραγματικός στόχος μου.
Να σας πάρει ο ύπνος, μπάς και γλυτώσουμε.
Αλλά που εσείς!!! Γαρίδα το μάτι στις ψώλες του τστατουρμπέιτ.
Αφου δεν σε εχω κοντα μου, τωρα τι θες να νευριαζω με τις παπαριες που γραφεις απο το κινητο σου.απο που θα ερθεις ρε μαλθακομπεμπε? εισαι χαζο αγορι μου
Ασε ρε και εσυ βαριεσαι γιαυτο μου κανεις ερωτησεις.
θες ραντεβου θανατου?Αφου δεν σε εχω κοντα μου, τωρα τι θες να νευριαζω με τις παπαριες που γραφεις απο το κινητο σου.
Του δικου σου θανατου θα ειναι , αρα στα αρχιδια μου.θες ραντεβου θανατου?
πες μου σε παρακαλω οτι εισαι θεσσαλονικη σε παρακαλωΤου δικου σου θανατου θα ειναι , αρα στα αρχιδια μου.
στελνεις την δικια σου?παω να ξερεις και αλλος ζητησε καποτε
Τι απαντησεις να εχω ρε αγιε , διαβαζεις πολλα φωτορομαντζα.Θεωρείτε ότι είχατε τις απαντήσεις;
Κουβαλας πολλα ψυχολογικα κακομοιρη.παω να ξερεις και αλλος ζητησε καποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες μου σε παρακαλω οτι εισαι θεσσαλονικη σε παρακαλω
μπα δεν ειμαι τοσο σκληρος με τους αλλουςστελνεις την δικια σου?
θες ραντεβου θανατου?