Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Αβαλβιδο , και αυριο γαμιολες θα παει σε εναν φιλο του ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑ να το φτιαξει και θα σας γαμησει ολουςπινει βαρυ βουλγαρικο ουισκυ να συνελθει....
Αβαλβιδο , και αυριο γαμιολες θα παει σε εναν φιλο του ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑ να το φτιαξει και θα σας γαμησει ολουςπινει βαρυ βουλγαρικο ουισκυ να συνελθει....
πως να παει χωρις αβαταρ ρε νιπλη? ειναι σαν να εισαι γυμνοςΑβαλβιδο , και αυριο γαμιολες θα παει σε εναν φιλο του ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑ να το φτιαξει και θα σας γαμησει ολους
το τερμαααααατισεςςςςςςςςςςΤωρα θα πιει μισο μπουκαλι Ουισκι Βουλγαρικο και κατα της 3 το πρωι θα μπω και θα εχει αβαταρ τον Λιλα
Kανει φιλοτιμες προσπαθειες να επαναφερει το αβαταρ,αλλα δεν το κοβωπινει βαρυ βουλγαρικο ουισκυ να συνελθει....
Βγαζει σελφι με την καμερα του λαπτοπ να την βαλει για αβαταρ , θα ειναι το πρωτο μελος του μπου με αληθινο αβαταρι να πουμεαθηναιος νταξει ρε γιατι δεν γραφεις?
το πληκτρολογιο το βρισκεις?
Κατι θες να πεις εσυ τωρα,αλλα δεν σε καταλαβαινωανοιξε ενα νημα να μας τα πεις τυπε ΕΝΑ ΟΜΩΣ
Αμα βρει τη τρυπα τυπε....Θα γαμησει κυρα το βραδυ και θα της λεει
- Πες μου που ειναι το αβαταρ μου !!!! Ξερασε τα ολα , πες που χωθηκε
Επαιξε με τη φωτια και καηκετι κανατε του αθηναιου ρε μουνηδες.
πες να μιλησετε με Viber , εκει να δεις μαλάκα τι εχεις να τραβηξειςΚαθιστε μαλακες γιατι οσο τον λοιδορουμε ταυτογχρονα μιλαμε με pms...νομιζω ειμαι κοντα στο να διαγνωσω την μαλακια που τον δερνει.
Πλανταξαμε στο κλαμα τοτε, θυμαμαι.πως να παει χωρις αβαταρ ρε νιπλη? ειναι σαν να εισαι γυμνος
μου θυμιζει περιπτωση λασκαρη-κουρκουλου που της πηρε την κυλοτα και την αφησε γυμνη στους δρομους
Εσυ φταις νιμου,τον παρεσυρες και τον παρατησες,αλλα εχω κλασει στο γελιοοοοΚαθιστε μαλακες γιατι οσο τον λοιδορουμε ταυτογχρονα μιλαμε με pms...νομιζω ειμαι κοντα στο να διαγνωσω την μαλακια που τον δερνει.