baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
κατσε γιατι στα εχω μαζεμενα με τη νεα χουντοκρατια που μας κυβερνα.Επαιξε με τη φωτια και καηκε
κατσε γιατι στα εχω μαζεμενα με τη νεα χουντοκρατια που μας κυβερνα.Επαιξε με τη φωτια και καηκε
τα κανε μπουρδελο ολα βαροτι κανατε του αθηναιου ρε μουνηδες.
Τρελος εισαι ρε μαλεα;πες να μιλησετε με Viber , εκει να δεις μαλάκα τι εχεις να τραβηξεις
Παρε το 100 και πες να πανε σπιτι Αθηναιου , και πες να ειναι και καποιος απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μαζι τους να παρει τους σκληρους δισκουςτι κανατε του αθηναιου ρε μουνηδες.
Κι εμεις σημερα με ΑτενεζοΠλανταξαμε στο κλαμα τοτε, θυμαμαι.
Τύπε φιλικα σου λεω να μην παιξεις κι εσυ με την φωτιακατσε γιατι στα εχω μαζεμενα με τη νεα χουντοκρατια που μας κυβερνα.
Σεμνά....κατσε γιατι στα εχω μαζεμενα με τη νεα χουντοκρατια που μας κυβερνα.
Τι φταιω εγω ρε μαλεα;Που να ηξερα οτι δεν μπορει να ξαναβαλει μια εικονα για αβαταρ;Εσυ φταις νιμου,τον παρεσυρες και τον παρατησες,αλλα εχω κλασει στο γελιοοοο
το σκυλακι το πηρε?τα κανε μπουρδελο ολα βαρο
Μην σπαμαρεις και μην χαλας το κλιμα,παει τρενο το νημακατσε γιατι στα εχω μαζεμενα με τη νεα χουντοκρατια που μας κυβερνα.
Τελικά γάτα...το σκυλακι το πηρε?
εγω προσπαθησα να τον σωσω αλλα δεν ακουγε , τον πηρατε στον λαιμο σας που κανατε τους παλικαραδες , λεει θα με σωσουν τα παιδιάΤι φταιω εγω ρε μαλεα;Που να ηξερα οτι δεν μπορει να ξαναβαλει μια εικονα για αβαταρ;
τι σεμνα ρε με τους μουνηδες γαμω τα εμβολια τους.Σεμνά....
Επρεπε να το 'χες καταλαβει,δεν ακους τον Νιπλη που τον κραζει συνεχεια?Τι φταιω εγω ρε μαλεα;Που να ηξερα οτι δεν μπορει να ξαναβαλει μια εικονα για αβαταρ;
πες το και ετσι , απλα εχει και συρταρια που μπαινουν ρουχα , παντως ονομα θα του δωσειτο σκυλακι το πηρε?
Για το καλό σου...τι σεμνα ρε με τους μουνηδες γαμω τα εμβολια τους.
ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!!!!!!το σκυλακι το πηρε?
Ρε μαλακα αμα σου πω τι εκανε τοση ωρα και δεν εβρισκε τη φωτογραφια θα τρελαθεις.....Επρεπε να το 'χες καταλαβει,δεν ακους τον Νιπλη που τον κραζει συνεχεια?
Μου 'θελε και αλλαγες αβαταρ να σπασει πλακα