alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ το εβαλες κανονικα, και πριν σε ζουμ το ειχεΕλα τυπε μην στενοχωριεσαι το εβαλα εγω για σενα!
Εσυ το εβαλες κανονικα, και πριν σε ζουμ το ειχεΕλα τυπε μην στενοχωριεσαι το εβαλα εγω για σενα!
Υπαρχει Θεος τύπεειναι πτωμα τωρα μην τον γαμας , ειχε πιαστει στα χερια με το λαπτοπ και του εριχνε κουτουλιες
α μπραβο πες τα , σε ζουμ το ειχε ο ηλιθιος , ο Χελ το εβαλε σωσταΕσυ το εβαλες κανονικα, και πριν σε ζουμ το ειχε
Πηγαν να γελασουν με σενα κι εχουμε ριξει γελιο με τον Ατενεζο τελικαΕσυ το εβαλες κανονικα, και πριν σε ζουμ το ειχε
Και αυτο καλο ειναι....και απο το 800 θα ειπαν , βαλε μωρε του μαλακα και 50 ευρω αμολυβδη , κριμα ειναι το χαζο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαλε αυτο μαν
ρε μαλακες καλα λεει ο αλεξ....Εσυ το εβαλες κανονικα, και πριν σε ζουμ το ειχε
Ποιος ξερει ποσους μηνες παλευε να βαλει αβαταρρε μαλακες καλα λεει ο αλεξ....
ζουμ το ειχε και πριν και παντα
ΤΙ ΔΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ??????
ελα παλικαρι μου , καπου πανω δεξια το ειδαγαμιολες
τι παλευε ρε τρελε και εσυ , αγορασε το λαπτοπ απο τον κανονικο Αθηναιο, απλα ανοιξε εξπλορερ και μπηκε ετοιμος .. δεν ειχε κανει φορματ ο προηγουμενος ο οριτζιναλ ΑθηναιοςΠοιος ξερει ποσους μηνες παλευε να βαλει αβαταρ
instant carma τύπεΠηγαν να γελασουν με σενα κι εχουμε ριξει γελιο με τον Ατενεζο τελικα
Καιρο ειχα να γελασω ετσι
Μπορει να μην τον βοηθαει η αναλυση του μονιτορ τυπε....ελα παλικαρι μου , καπου πανω δεξια το ειδα
Μουδιασε το κεφαλι μου απ τα γελια,μιλαμε τετοιο πραγμα ειχα μηνες,παλι εδω μεσα κατι ειχε παιχτειinstant carma τύπε
δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις , μια χαρα βλεπει , απλα εχει λιγα εικονιδιαΜπορει να μην τον βοηθαει η αναλυση του μονιτορ τυπε....
ανοιξε ενα νημα να μας τα πεις τυπε ΕΝΑ ΟΜΩΣΜουδιασε το κεφαλι μου απ τα γελια,μιλαμε τετοιο πραγμα ειχα μηνες,παλι εδω μεσα κατι ειχε παιχτει