Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
δεν το βρισκει στην επιφανεια εργασιας ρε ελεος
Δεν υπαρχεις ρε μαλακα....στο τελος θα μου πεις να ερθω σπιτι σου και δεν θα βρισκεις τον υπολογιστη.
Μαλάκα μεχρι και στο Κοσμοπολιταν φορουμ γελανε με σενα , τελειωνε καθυστερημενεδεν το βρισκει στην επιφανεια εργασιας ρε ελεος
Ενυδριδα λεμε.....Ρε εισαι μεγαλη νυφιτσα, τον βαζεις να συμμετασχει στο μπαχαλάκι και μετα τον ειρωνευεσαι κιολας
Αυριο που θα παει συνεργειο για τα αμορτισερ να παρει και το λαπτοπ μαζι να του το φτιαξουνεπικη στιγμη του μπου....
αθηναιος ξεβρακωτος ψαχνει το αβαταρ
φουστα κλαρωτη σκασεΑυριο που θα παει συνεργειο για τα αμορτισερ να παρει και το λαπτοπ μαζι να του το φτιαξουν
780 ευρω εδωσε , ενα αβαταρ μπορουν να του βαλουν , δεν θα παθουν και τιποτα τα μουνια
Αθηναιος ----> Νιπλη : Αλλαξε εσυ να αλλαξω και εγω αβαταρ !!!φουστα κλαρωτη σκασε
να δεις που το σαξο βενζινα ηθελε μονο αλλα φιανετε τον πηραν ειδηση τα μαστορια και του μπουμπουνησανε την 800ραΑυριο που θα παει συνεργειο για τα αμορτισερ να παρει και το λαπτοπ μαζι να του το φτιαξουν
780 ευρω εδωσε , ενα αβαταρ μπορουν να του βαλουν , δεν θα παθουν και τιποτα τα μουνια
Κλαιωκαλως την αλφαβητο , βαλε και το Β διπλα και εισαι ετοιμος για εξυπηρετηση πελατων μεσω μπου ΑΒασιλοπουλους , και του πουλιου το γαλα , τσακω
Σταματα τύπε, θα τον εκνευρισεις και θα βαλει για αβαταρ τον ΕυαγγελατοΑθηναιος ----> Νιπλη : Αλλαξε εσυ να αλλαξω και εγω αβαταρ !!!
αν το ηξερα μαλακα θα το αλλαζα αμέσως , τετοιο γελιο που θα εριχνα
και απο το 800 θα ειπαν , βαλε μωρε του μαλακα και 50 ευρω αμολυβδη , κριμα ειναι το χαζονα δεις που το σαξο βενζινα ηθελε μονο αλλα φιανετε τον πηραν ειδηση τα μαστορια και του μπουμπουνησανε την 800ρα
βαλε αυτο μανπαιδια αυριο θα το παλεψω τωρα παω να πνιξω τον πονο μου στα ουισκια
Ελα τυπε μην στενοχωριεσαι το εβαλα εγω για σενα!παιδια αυριο θα το παλεψω τωρα παω να πνιξω τον πονο μου στα ουισκια
ειναι πτωμα τωρα μην τον γαμας , ειχε πιαστει στα χερια με το λαπτοπ και του εριχνε κουτουλιεςΕλα τυπε μην στενοχωριεσαι το εβαλα εγω για σενα!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχααχαχαχααχαχαχααααΕλα τυπε μην στενοχωριεσαι το εβαλα εγω για σενα!