alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
"Λειράτη" τύπε, με λειρι.ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ
Οχι με λύρα
"Λειράτη" τύπε, με λειρι.ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ
εσυ τον πηρες στο λαιμο σου ρε μαλάκα το βλαμμενο απο το ΝταουΚαι τι ειμαι εγω ρε μαλακες να σας βοηθαω εδω μεσα;Η μητερα Τερεζα του φορουμ;
ζητω συγνωμη ταπεινα"Λειράτη" τύπε, με λειρι.
Οχι με λύρα
Δεν έχει κρατήσει το παλιό πουθενα;βοηθα ρε τον αναπηρο , θα πνιγει ρε μαλακα με το καλωδιο του mouse προσπαθωντας
επειδη ειναι βαζελας δεν βοηθας?Και τι ειμαι εγω ρε μαλακες να σας βοηθαω εδω μεσα;Η μητερα Τερεζα του φορουμ;
τον αγχωνει πολυ ο νιπλης...Δεν έχει κρατήσει το παλιό πουθενα;
ρε το παλιο βαζω και μου το βγαζει με ζουμΔεν έχει κρατήσει το παλιό πουθενα;
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ??? Δεν εχεις καταλαβει τοσο καιρο οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΑΖΟΣ ?? νομιζεις πλακα τον κραζω ?Δεν έχει κρατήσει το παλιό πουθενα;
Α ειναι και βαζελας...ε να παει να γαμηθει τοτε.επειδη ειναι βαζελας δεν βοηθας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τον αγχωνει πολυ ο νιπλης...
Ειδες για να κάνεις μαλακίες?ρε το παλιο βαζω και μου το βγαζει με ζουμ
στηριζωΑ ειναι και βαζελας...ε να παει να γαμηθει τοτε.
Καλα το πας , απλα πηγαινε το λαπτοπ πιο μακρια και εισαι οκ , παρε και ενα ασυρματο πληκτρολογιο και mouseρε το παλιο βαζω και μου το βγαζει με ζουμ
Στειλτο μου με pm ρε παπαρα...ρε το παλιο βαζω και μου το βγαζει με ζουμ
εχε το νου σου μην σου στειλει το pdf με τον λογαριασμο της βατ & βολτΣτειλτο μου με pm ρε παπαρα...
αστον ετσι γυμνο ΓΥΜΝΟΣτειλτο μου με pm ρε παπαρα...
Εχεις καυλώσει απίστευτα ε?εχε το νου σου μην σου στειλει το pdf με τον λογαριασμο της βατ & βολτ
Ναι !!! να μεινει ο πουστης ετσι , σαν κατι πουστρακια που μπαινουν και στελνουν για αλληλομαλακιααστον ετσι γυμνο ΓΥΜΝΟ
α ρε γυναικωτε σκασε,ΣΚΑΣΕΝαι !!! να μεινει ο πουστης ετσι , σαν κατι πουστρακια που μπαινουν και στελνουν για αλληλομαλακια
βαλτου το αβαταρ του γλυκκομουτσουνουΣτειλτο μου με pm ρε παπαρα...
ετσι ...διαπομπευση σε ολο το σαι μεχρι το βραδυ της κυριακηςΝαι !!! να μεινει ο πουστης ετσι , σαν κατι πουστρακια που μπαινουν και στελνουν για αλληλομαλακια
νομιζειςΡε τύπε Αθηναιε στειλε τους κωδικους σου στον Χελ, να μπει σαν Αθηναιος να το φτιαξει, βεβαια θα δει και τα πμ σου αλλά πούτσα σου, δεν φανταζομαι να υπαρχει τιποτα υποπτο