Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
και να πληρωνα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη τετοιο γελιο οπως ριχνω με τον μαλάκα δεν θα εριχναΕχεις καυλώσει απίστευτα ε?
ο Σεφερλης του σαη ειναι
και να πληρωνα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη τετοιο γελιο οπως ριχνω με τον μαλάκα δεν θα εριχναΕχεις καυλώσει απίστευτα ε?
Οποιος τα βαζει με τον alex71 αυτα παθαινειετσι ...διαπομπευση σε ολο το σαι μεχρι το βραδυ της κυριακης
μην λες πμ , δεν ξερει τι ειναι , και αντε να του εξηγουμεΡε τύπε Αθηναιε στειλε τους κωδικους σου στον Χελ, να μπει σαν Αθηναιος να το φτιαξει, βεβαια θα δει και τα πμ σου αλλά πούτσα σου, δεν φανταζομαι να υπαρχει τιποτα υποπτο
οχι ρε συ κυριος ειμαι,ΚΥΡΙΟΣΡε τύπε Αθηναιε στειλε τους κωδικους σου στον Χελ, να μπει σαν Αθηναιος να το φτιαξει, βεβαια θα δει και τα πμ σου αλλά πούτσα σου, δεν φανταζομαι να υπαρχει τιποτα υποπτο
Οποιος τα βαζει με τον alex71 αυτα παθαινει
Ρε τύπε σημερα πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα για να τους φτιαξουν τετοιο κουρεμα
οχι ρε συ κυριος ειμαι,ΚΥΡΙΟΣ
Τι κυριος εισαι μωρε, σαν το παιδακι εισαι, που το βαλανε τα μεγαλα παιδακια να κανει την ζαβολια για λογαριασμο τους και μετα το παρατανε στην τυχη τουοχι ρε συ κυριος ειμαι,ΚΥΡΙΟΣ
Λες βλακείες.Τι κυριος εισαι μωρε, σαν το παιδακι εισαι, που το βαλανε τα μεγαλα παιδακια να κανει την ζαβολια για λογαριασμο τους και μετα το παρατανε στην τυχη του
κατσε να κανει μπαλακι την μυξα του και θα σου απαντησειΤι κυριος εισαι μωρε, σαν το παιδακι εισαι, που το βαλανε τα μεγαλα παιδακια να κανει την ζαβολια για λογαριασμο τους και μετα το παρατανε στην τυχη του
το πιστευεις οτι το σκεφτηκα και εγω?Ρε τύπε σημερα πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα για να τους φτιαξουν τετοιο κουρεμα
Φυσικα. Τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαντο πιστευεις οτι το σκεφτηκα και εγω?
Νομιζω και λιγα τον κλεβει η βατ & βολτ , εδω αυτος ειναι μαλάκας με παράσημαρε τι θα παθεναμε
εισαι μαλακας !!! επρεπε να τον αφησεις ετσι κανα 2ημερο να τον ξεκωλιαζαμε λιγο να περναγε το ΣΚΜαλακες του εχω στειλει το αβαταρ κανα 5λεπτο και βαλε....
δεν το βρισκει στην επιφανεια εργασιας ρε ελεοςΜαλακες του εχω στειλει το αβαταρ κανα 5λεπτο και βαλε....
Φανταζομαι καταλαβες τωρα τι Πακιστανους εβλεπε και τι σιδεροβεργες ο βλακας , θα ειδε κανεναν με ομπρελα και θα νομιζε οτι κραταει μπαζουκαΦυσικα. Τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν
Ρε εισαι μεγαλη νυφιτσα, τον βαζεις να συμμετασχει στο μπαχαλάκι και μετα τον ειρωνευεσαι κιολαςΜαλακες του εχω στειλει το αβαταρ κανα 5λεπτο και βαλε....