Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Θα αυτομολησει ο σκυλος μονος του , που εμπλεξα ρε μαλακα μου θα λεειΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!!!!!!
θα το χασει το ζωο
Θα αυτομολησει ο σκυλος μονος του , που εμπλεξα ρε μαλακα μου θα λεειΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!!!!!!
θα το χασει το ζωο
Οχι να του δωσει σκυλο γιατι χωρις σκυλο θα χαθει αυτος....ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!!!!!!
θα το χασει το ζωο
Αυτιστικοςτο νεο αβαταρ του αθηναιου ειναι γαματο Α κεφαλαιο.
Για πες,για πεςΡε μαλακα αμα σου πω τι εκανε τοση ωρα και δεν εβρισκε τη φωτογραφια θα τρελαθεις.....
ΑσχετοςΑυτιστικος
γιατι αμα του δωσουν κουναβι λες να καταλαβει την διαφορα ο Αθηναιος ? απλα θα λεει δεν γαυγιζει ειναι εκπαιδευμενοςΟχι να του δωσει σκυλο γιατι χωρις σκυλο θα χαθει αυτος....
Ο τυπος αντι να κανει save image as την εικονα που του εστειλα εκανε copy paste....Για πες,για πες
Τα σκυλια δεν χανουν ποτε τα αφεντικα τους.ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ!!!!!!
θα το χασει το ζωο
Οχι.Αυτιστικος
Πως γκενεν ατο?Ο τυπος αντι να κανει save image as την εικονα που του εστειλα εκανε copy paste....
ο καργιολας ο νιπλας,κανονικα κοιμαται τετοια ωρα και τον βραχυκυκλωσε.ρε τον φουκαρα τον φιλο μας....οχι τιποτα ειναι και ολοι moynhdes εδω.
με την καραμπινα μην κανεις ενα λαθακι
Αν ο μαλακας ο Αντισθενη ειχε βαλει ενα κουμπι - Διαγραφη Προφιλ - οι μισοι μαλακες σαν τον αθηναιος θα ειχαν αυτοδιαγραφει μονοι τους και θα πηγαινε τρενο το σαητΟ τυπος αντι να κανει save image as την εικονα που του εστειλα εκανε copy paste....
και θα βρισει ΜΟΝΟ εμενα.Τωρα αμα μπει με αβαταρ θα μας ζαλισει τ αρχιδια , θα ζηταει και τα ρεστα
Εκανα αντιγραφη και επικολληση στην επιφανεια εργασιας και δεν τη βρισκει οταν παω να τη φορτωσωωωωωωωωωωω....γιατιιιιιιιιιιιι;Πως γκενεν ατο?
Ναι μετα απο 2 ωρες και με 5 ατομα πανω απ το κεφαλι του να βοηθανε,αλλα κατσε ειναι μεγαλη η νυχτα ακομαΤωρα αμα μπει με αβαταρ θα μας ζαλισει τ αρχιδια , θα ζηταει και τα ρεστα
Μολις βαλει αβαταρ θα παω να δω ταινια με το κοριτσακι μου , να το χαρω για τις λιγες μερες που της απεμειναν μαζι μουΝαι μετα απο 2 ωρες και με 5 ατομα πανω απ το κεφαλι του να βοηθανε,αλλα κατσε ειναι μεγαλη η νυχτα ακομα
κατσε να μπει η κυρα του τωρα να σε περιλαβει που εκανε πουτανα το σπιτι τοση ωρα.Εκανα αντιγραφη και επικολληση στην επιφανεια εργασιας και δεν τη βρισκει οταν παω να τη φορτωσωωωωωωωωωωω....γιατιιιιιιιιιιιι;