baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
αλλη μουτσουνα εβαλε,η παλια τι γενεν?ο αλεξ71
αλλη μουτσουνα εβαλε,η παλια τι γενεν?ο αλεξ71
Πως τους πετσόκοψες έτσι!!!
να ειναι καλα η κυραΑντε μπραβο μονο συνεδριαση του συμβουλιου ασφαλειας του ΟΗΕ δεν εγινε για να ανεβασεις ενα αβαταρ!!!
Τωρα φαινεται καθαρα,αν μπορεις καντο οπως το χες.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
χαβαλε σας εκανε τοση ωρα,γαμιωντας σας πηγε ο αθηναιος.Πως τους πετσόκοψες έτσι!!!
εδω δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ηταν με ζουμ εσυ μου το ειπεςΤωρα φαινεται καθαρα,αν μπορεις καντο οπως το χες.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
Ας μην σου εστελνα εγω την εικονα και θα σου ελεγα εγω.....να ειναι καλα η κυρα
Τωρα θα μπει - Σας αφηνω μαγκες παω να πιω ουισκια , ειμαι πτωμα ... και θα ειναι πανω απο το κεφαλι του η παντοφλα , πηρε παραταση μονο για το αβαταρ .. θα της ελεγε:Αντε μπραβο μονο συνεδριαση του συμβουλιου ασφαλειας του ΟΗΕ δεν εγινε για να ανεβασεις ενα αβαταρ!!!
Παρεδωσε το νικ στο ελεος του Αντινα ειναι καλα η κυρα
ρε μαλακα 2 χρονια περιπου το εβαζε λαθος και τωρα το εχει βαλει σωσταΑντε μπραβο μονο συνεδριαση του συμβουλιου ασφαλειας του ΟΗΕ δεν εγινε για να ανεβασεις ενα αβαταρ!!!
Η ιδια ειναι ρε τύπε, απλως πριν την ειχε σε ζουμαλλη μουτσουνα εβαλε,η παλια τι γενεν?
εννοειται αγαπητε αμεριστη η βοηθεια σουΑς μην σου εστελνα εγω την εικονα και θα σου ελεγα εγω.....
Εγω του το εστειλα σωστα...αυτος ο μαλεας ακομα λαθος θα το εβαζε.ρε μαλακα 2 χρονια περιπου το εβαζε λαθος και τωρα το εχει βαλει σωστα
Σαν να μπήκε στο πλύσιμο
Να σαι καλα,εχω ριξει τρελο γελιοεδω δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ηταν με ζουμ εσυ μου το ειπες
το ηξερα οτι το ηξερες.Η ιδια ειναι ρε τύπε, απλως πριν την ειχε σε ζουμ
μην ξυνεις πληγες τωρα ασε με να απολαυσω την ουσκαρα μουΣαν να μπήκε στο πλύσιμο
τωρα που εγινες ατσιδα σε αυτα , παμε να βαλεις και τα γενεθλια σου στο προφίλ για να σου στελνουμε χρονια πολλα !!εννοειται αγαπητε αμεριστη η βοηθεια σου
Εσύ κάνε κάτι να ξεθολώσεις την δικιά σου κι άστα αυτά....αν μπορείς...Η ιδια ειναι ρε τύπε, απλως πριν την ειχε σε ζουμ
Εγω του το εστειλα σωστα...αυτος ο μαλεας ακομα λαθος θα το εβαζε.
το ηξερες οτι δεν το ηξερε?το ηξερα οτι το ηξερες.