Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
12:36 , αργησες ..........Μαλακες παω να τη πεσω...εχω σωσει 2 κωλαρακια σε μια εβδομαδα.Κανονιστε μεχρι το πρωι που θα ξυπνησω να εχει καταρρευσει κανεις αλλος....
12:36 , αργησες ..........Μαλακες παω να τη πεσω...εχω σωσει 2 κωλαρακια σε μια εβδομαδα.Κανονιστε μεχρι το πρωι που θα ξυπνησω να εχει καταρρευσει κανεις αλλος....
Εσυ δεν θα πηγαινες να δεις ταινια με την προς αποχωρηση γκομενα;12:36 , αργησες ..........
Πάω κι εγώ, είναι ώρα να αφήσουμε Νιπλη και Reznov μόνους τους....Μαλακες παω να τη πεσω...εχω σωσει 2 κωλαρακια σε μια εβδομαδα.Κανονιστε μεχρι το πρωι που θα ξυπνησω να εχει καταρρευσει κανεις αλλος....
ρε ΚΥΦΗΝΑ που θα πεθανεις απο ανευρυσμα αορτης εμεις δουλευουμε,εχουμε και μια γυναικα ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ12:36 , αργησες ..........
ειμαι help support IT για αθηναιο , μπορει σε λιγο να πατησει καπς λοκ και να μην ξερει πως βγαινουν , και να φαει κανα μπανΕσυ δεν θα πηγαινες να δεις ταινια με την προς αποχωρηση γκομενα;
Καλα κανεις τυπε...αυτα τα πρεζονια μεχρι τις 5 το πρωι θα τα λενε.Πάω κι εγώ, είναι ώρα να αφήσουμε Νιπλη και Reznov μόνους τους....
Μπραβο μαθαινειςΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ
Πες την αληθεια βρε μαλακα , μιλα μπεσα , μονοι μας ειμαστε , τα παιδια φευγουν πανε για πυτζαμουλες ..ρε ΚΥΦΗΝΑ που θα πεθανεις απο ανευρυσμα αορτης εμεις δουλευουμε,εχουμε και μια γυναικα ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ
Αλεξούκο ο Αθηναίος εξυβρισε τον Κυριάκο.Μπραβο μαθαινεις
Θα τον ψηφισει ομως, αρα αδιαφοροΑλεξούκο ο Αθηναίος εξυβρισε τον Κυριάκο.
Πρέπει να επιληφθείς.
γαμιεται ο παταΚΟΥΛΗΣ.Αλεξούκο ο Αθηναίος εξυβρισε τον Κυριάκο.
Πρέπει να επιληφθείς.
Κηφηνας,και λυρατη οχι λειρατη(δοκιμαζω κατι γι αυτο )ρε ΚΥΦΗΝΑ που θα πεθανεις απο ανευρυσμα αορτης εμεις δουλευουμε,εχουμε και μια γυναικα ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ
Πες τι συνεβη φιλε μου , τελειωσαμε με τον Αθηναιο , πες τι εγινε και εχεις τετοια νευρα με τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗγαμιεται ο παταΚΟΥΛΗΣ.
Α όλα κι όλα.Θα τον ψηφισει ομως, αρα αδιαφορο
Αλεξ,έλα εδώγαμιεται ο παταΚΟΥΛΗΣ.
Σημερα?Α όλα κι όλα.
Πρέπει να επιληφθείς για να μην επαναληφθεί ξανά.
Κατάλαβες κλώνε μου? (το έμαθα σήμερα στις Ελληνίδες πως είμαι κλώνος σου)
γαμιεταιΠες τι συνεβη φιλε μου , τελειωσαμε με τον Αθηναιο , πες τι εγινε και εχεις τετοια νευρα με τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ
Αλλαξε μια αβαταρ να τσεκαρουμε κάτι τυπε , στωωωΑ όλα κι όλα.
Πρέπει να επιληφθείς για να μην επαναληφθεί ξανά.
Κατάλαβες κλώνε μου? (το έμαθα σήμερα στις Ελληνίδες πως είμαι κλώνος σου)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλεξ,έλα εδώ
βαρο εχει λαστ κρισμαςγαμιεται ο παταΚΟΥΛΗΣ.
Ποτέ δεν είναι αργά κλώνε μουΣημερα?
Εδω και ενα μηνα το λεει ο σαντμαν