alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα του ηρθε το ρευμα 98,50 ενω ηταν 98Πες τι συνεβη φιλε μου , τελειωσαμε με τον Αθηναιο , πες τι εγινε και εχεις τετοια νευρα με τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ
Θα του ηρθε το ρευμα 98,50 ενω ηταν 98Πες τι συνεβη φιλε μου , τελειωσαμε με τον Αθηναιο , πες τι εγινε και εχεις τετοια νευρα με τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ
βγαλε απο μεσα σου το χτικιό , μην το κρατας σου κανει κακογαμιεται
Εσυ που βοσκεις τοσο καιρο?Εχεις απαλλακτικο απο εδωΑ όλα κι όλα.
Πρέπει να επιληφθείς για να μην επαναληφθεί ξανά.
Κατάλαβες κλώνε μου? (το έμαθα σήμερα στις Ελληνίδες πως είμαι κλώνος σου)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλεξ,έλα εδώ
Ρε ασταδιαλα που θα αλλάξω εγώ τον Τιτάνα Γιαννόπουλο.Αλλαξε μια αβαταρ να τσεκαρουμε κάτι τυπε , στωωω
Ταζει γαμους σε ανεξαρτητες ....Εσυ που βοσκεις τοσο καιρο?Εχεις απαλλακτικο απο εδω
λαστ κριστμας τωρα εχει νεξτ κριστμας.βαρο εχει λαστ κρισμας
αλεξ με προκαλεις και με νευριαζεις και θα ερθω επανωΘα του ηρθε το ρευμα 98,50 ενω ηταν 98
σου εχω γραψει τα παραπονα μου αλλα κανεις τον στραβο.Θα του ηρθε το ρευμα 98,50 ενω ηταν 98
Εδώ στον παράδεισο παίζω καμιά πρέφα με τον Αντρέα και τον Μένιο τον Κουτσόγιωργα,τον Άκη τον Τσοχατζόπουλο.Εσυ που βοσκεις τοσο καιρο?Εχεις απαλλακτικο απο εδω
Να φανταστω θα βαλεις gps,κοιτα μην σε ψαχνουμε σε καμια Ολλανδιααλεξ με προκαλεις και με νευριαζεις και θα ερθω επανω
η πελοποννησος ειναι κατηφορα οχι ανηφορα.αλεξ με προκαλεις και με νευριαζεις και θα ερθω επανω
αν ειναι να παω να τον βρω πιστεψε με θα εχω αζυμουθειοΝα φανταστω θα βαλεις gps,κοιτα μην σε ψαχνουμε σε καμια Ολλανδια
αλλαξε αβαταρ ρε μαλακαρε..δεν εισαι αξιος να εχεις την HANNYA ΕΣΥη πελοποννησος ειναι κατηφορα οχι ανηφορα.
μαλιστα αφεντη. τηλεφωνο πηρες για το σκυλακι η εψαχνες το αβαταρ?αλλαξε αβαταρ ρε μαλακαρε..δεν εισαι αξιος να εχεις την HANNYA ΕΣΥ
Επρεπε να κανεις αυτο που σου ειπα και να τους ξερανεις ολους τους νιμουδες.θα τον γαμησω ,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ γυναικωτο
προσεχε , εχει νευρα σημερααλλαξε αβαταρ ρε μαλακαρε..δεν εισαι αξιος να εχεις την HANNYA ΕΣΥ
Θα έχουμε μεταμεσονύχτιο beef?αλλαξε αβαταρ ρε μαλακαρε..δεν εισαι αξιος να εχεις την HANNYA ΕΣΥ
αυριο μολις σηκωθω κατευθειαν τηλεφωνομαλιστα αφεντη. τηλεφωνο πηρες για το σκυλακι η εψαχνες το αβαταρ?
μπα δεν νομιζωΘα έχουμε μεταμεσονύχτιο beef?
Καλά του λες...το δικό μου έπρεπε να βάλει.αλλαξε αβαταρ ρε μαλακαρε..δεν εισαι αξιος να εχεις την HANNYA ΕΣΥ