athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.664
- Πόντοι
- 12.756
τωρα θα σε φωναζααφου αστρα εκανες ρε η μιση μοντερνα η φαιζερ οπως εγω
παρε μοντερνα ομως αμα βρεις
τωρα θα σε φωναζααφου αστρα εκανες ρε η μιση μοντερνα η φαιζερ οπως εγω
εσυ τα ξημερωματα κανεις την λουλουδου στο νημα??Όλο δικό του
βρισκω αβερτα μοντερνα οπως και φαιζερ,βρωμαει ο τοπος και ημερομηνιες καργα.αφου αστρα εκανες ρε η μιση μοντερνα η φαιζερ οπως εγω
θες να ερθεις να κανεις εσυ το χανουμακι να σου βαζουμε λεφτα στο στρινγκ ?εσυ τα ξημερωματα κανεις την λουλουδου στο νημα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βρισκω αβερτα μοντερνα οπως και φαιζερ,βρωμαει ο τοπος και ημερομηνιες καργα.
κατσε να σε δω απο τι θα πας πρωτα απο μοντερνα,απο κορονοιο απο την τρελη η απο μαχαιρωμα απο τη τρελη.αφου αστρα εκανες ρε η μιση μοντερνα η φαιζερ οπως εγω
πανε για μιση μοντερναεσυ τα ξημερωματα κανεις την λουλουδου στο νημα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βρισκω αβερτα μοντερνα οπως και φαιζερ,βρωμαει ο τοπος και ημερομηνιες καργα.
Οι πυτζαμάκηδες γιατί δεν κοιμούνται?εσυ τα ξημερωματα κανεις την λουλουδου στο νημα??
μονο στρινγκ η και στηθοδεσμο?θες να ερθεις να κανεις εσυ το χανουμακι να σου βαζουμε λεφτα στο στρινγκ ?
ΜΟΝΟ καλοπροαιρετη πλακα ΜΟΝΟΘα κάνω μια παρέμβαση,στην ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με την αρχή <<μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις να σου κάνουν>> δεν θα συμφωνήσω με την χοντράδα όχι της αλλαγής του αβάταρ αλλά με την διακωμώδηση του τρόπου σκέψης και γραφής του Αλεξ στο site.
Δεν είμαι φίλος του δεν είμαι εχθρός του.
Αυτός είναι ο Αλεξ ή τον δέχεσαι και συνδιαλέγεσαι μαζί του ή όχι η κοροϊδία δεν μου άρεσε.
Να σας θυμήσω απλώς ότι είναι απο τα πλέον καθυβρισμένα νικ και ουδέποτε έχει βρίσει κανέναν.
Ξέρω ότι δεν έχει ανάγκη την όποια υποστήριξη μου αντιθέτως μάλιστα.
Δεν κάνω μάθημα συμπεριφοράς σε κανέναν σας αλλά με πείραξε ρε παιδιά τί να λέμε τώρα.
Αυτά.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Υπάγω να αναρτήσω μερικούς κώλους.
ανοιξε νημακατσε να σε δω απο τι θα πας πρωτα απο μοντερνα,απο κορονοιο απο την τρελη η απο μαχαιρωμα απο τη τρελη.
θα ηταν καλη ψηφοφορια.
3 τεταρτακια μπουρλα , και λιγο μοντερνα με παγο στο τελος και ειναι κομπλεπανε για μιση μοντερνα
χοντρο.Οι πυτζαμάκηδες γιατί δεν κοιμούνται?
εβαλες βυζιά ?? μπραβο σου , ωρα ητανμονο στρινγκ η και στηθοδεσμο?
ανοιξεχοντρο.
χοντρο.εβαλες βυζιά ?? μπραβο σου , ωρα ηταν
ποτε μοντερνα με παγο ΠΟΤΕ3 τεταρτακια μπουρλα , και λιγο μοντερνα με παγο στο τελος και ειναι κομπλε
με λιγο λαιμ ?ποτε μοντερνα με παγο ΠΟΤΕ
απο μοντερνα βγαλτοκατσε να σε δω απο τι θα πας πρωτα απο μοντερνα,απο κορονοιο απο την τρελη η απο μαχαιρωμα απο τη τρελη.
θα ηταν καλη ψηφοφορια.
και γω παω για ταινιακι με το κοριτσι που περιμενειπαω για υπνο με ξεφτυλισατε.
αντε ...για την οξυτηταμε λιγο λαιμ ?