athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
ρε εγω ειχα κλαψει απο τα νευραΝα σαι καλα,εχω ριξει τρελο γελιο
ρε εγω ειχα κλαψει απο τα νευραΝα σαι καλα,εχω ριξει τρελο γελιο
εχω να απευθυνω ερωτημα προς την κυβερνηση.Εσύ κάνε κάτι να ξεθολώσεις την δικιά σου κι άστα αυτά....αν μπορείς...
φορα στριγκο και ελα λιγο απο Γουναρη να σου δωσω κατιτωρα που εγινες ατσιδα σε αυτα , παμε να βαλεις και τα γενεθλια σου στο προφίλ για να σου στελνουμε χρονια πολλα !!
Δεν θελω να φαναστω με αυτο που βγαζει το σαιτ με την επαληθευση του email οτι δεν θα σε ξαναδουμε , ε ?
σωπα μωρακι μου σωπαρε εγω ειχα κλαψει απο τα νευρα
θεωρεις κρισιμη την κατασταση στο καζακσταν σε σχεση με την πανδημια και συναρτηση της κλιματικης αλλαγης?μην ξυνεις πληγες τωρα ασε με να απολαυσω την ουσκαρα μου
κριμα τα λεφτα σου...σωπα μωρακι μου σωπα
Πιανου γαμημενου αβαταρ θες να βαλουμε και οι 2 για να κανουμε καζουρα πες μου κολλητε μου
Σαν το ανεκδοτο που το βαζει ο αντρας απο πισω και λεει στη γυναικαρε μαλακα 2 χρονια περιπου το εβαζε λαθος και τωρα το εχει βαλει σωστα
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ και αν συνεχιστει αυτο θα ριξω ακυροθεωρεις κρισιμη την κατασταση στο καζακσταν σε σχεση με την πανδημια και συναρτηση της κλιματικης αλλαγης?
κριμα τα λεφτα σου...
α ρε ντροπη των πλουσιων
θες να παμε να αλλαξουμε PIN στην καρτα σου ?
ο σεξισμος δεν εχει θςση στο νημαφορα στριγκο και ελα λιγο απο Γουναρη να σου δωσω κατι
θα τον γαμησω ,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ γυναικωτοο σεξισμος δεν εχει θςση στο νημα
νομιζω μπορεις να παραιτηθεις και να βγαζεις λεφτα μονο απο το ιντερνετ , εισαι το καταλληλο προφιλ ανθρωπου , σκεψου το !!!α ρε ντροπη των πλουσιων
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχχαχαχαααααα
θες να παμε να αλλαξουμε PIN στην καρτα σου ?
Ε οχι,οχι να αλλαξει και κομμα,ενα αβαταρ αλλαξες και κοντεψες να μεινεις εκτος σαη για πανταΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ και αν συνεχιστει αυτο θα ριξω ακυρο
δωσε λιγο τοπο στην οργη ΛΙΓΟ ΤΟΠΟθα τον γαμησω ,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ γυναικωτο
θα με αναγκασει δεν φταιωΕ οχι,οχι να αλλαξει και κομμα,ενα αβαταρ αλλαξες και κοντεψες να μεινεις εκτος σαη για παντα
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑδωσε λιγο τοπο στην οργη ΛΙΓΟ ΤΟΠΟ
πες μου οτι εχεις και ECDL , φτιαξε με γαμημενεθα με αναγκασει δεν φταιω
Βρίζεις Μητσοτάκη?ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ και αν συνεχιστει αυτο θα ριξω ακυρο