Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.480
- Πόντοι
- 12.756
τυπε δεν με απασχολουν εμενα αυτα . μπαινω με vpnΝιπλη εσυ που εισαι μεγαλοαστος τι πιστευεις, εχει βαλει ατομο μεσα στον οτε να ψαχνει τις ip μας ο αγιος ?
τυπε δεν με απασχολουν εμενα αυτα . μπαινω με vpnΝιπλη εσυ που εισαι μεγαλοαστος τι πιστευεις, εχει βαλει ατομο μεσα στον οτε να ψαχνει τις ip μας ο αγιος ?
Και εγω εχω αλλα απο περιεργεια ρωτησα.τυπε δεν με απασχολουν εμενα αυτα . μπαινω με vpn
eγω δεν ρωταω πραγματα που δεν με ενδιαφερουν , κερδιζω χρονο στην ζωη μουΚαι εγω εχω αλλα απο περιεργεια ρωτησα.
Καλα κανεις ευγε.eγω δεν ρωταω πραγματα που δεν με ενδιαφερουν , κερδιζω χρονο στην ζωη μου
με δουλεια τι γίνεται τυπε ?Καλα κανεις ευγε.
ασε θα ερθει σε ασχημη κατασταση πισω στο μπου , λυπαμαι τον Αλεξ την ωρα που θα μπει και θα τον πετυχει20% αυξηση στα τροφιμα, 100% στο ρευμα, 500 ευρω το σαξο, ουτε xbox ουτε σκυλος.
Τον βλεπω για εγκεφαλικο.
τεινω να πιστεψω οτι γαμιονται κιολαςτι γινεται ρε μαλακα εδω μεσα ? ολοι γνωρίζονται ?![]()
![]()
![]()
Από νεφρά πως πάς;20% αυξηση στα τροφιμα, 100% στο ρευμα, 500 ευρω το σαξο, ουτε xbox ουτε σκυλος.
Τον βλεπω για εγκεφαλικο.
Εγω τι σου φταιω , βριζε το μητσοτακη.Από νεφρά πως πάς;
νομιζω δεν το χρειαζεται το ενα , ειναι αθλητικος τυποςΑπό νεφρά πως πάς;
μόλις μαρτύρησες οτι εισαι κλώνοςΕγω παντως δεν ξερω κανενας σας και μπαινω με vpn αρα χλωμο να με ξερετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν γαμιεστε λεω εγω πρωινιατικα με τα νεφρα. τα χρειαζομαι και τα δυο.νομιζω δεν το χρειαζεται το ενα , ειναι αθλητικος τυπος
Γιατι οποιον δεν ξερεις ειναι κλωνος ?μόλις μαρτύρησες οτι εισαι κλώνος![]()
Τελικα θα τα γλυτωσω τα νεφρα μου ή επεσα σε διεθνες κυκλωμα και θα βρεθω με καμια τομη ?![]()
Πως και μας θυμηθηκες μετα απο τοσο καιρο δεν μας ειπες ?Δεν ξαναμπαινω εδω μεσα, ειστε επικινδυνοι και δεν θα ξερω ποιον να εκδικηθω αμα γινει καμια στραβη.![]()