Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Χωρις, θα πεσω μεσα και εγω μεσα να σε πνιγω την ωρα που πνιγεσαι.Με τσιμέντο στα πόδια; Ή χωρίς.![]()
Χωρις, θα πεσω μεσα και εγω μεσα να σε πνιγω την ωρα που πνιγεσαι.Με τσιμέντο στα πόδια; Ή χωρίς.![]()
ασε το παιδι να εκφραστεί ελευθεραΚουρασες,παμε παρακατω![]()
Eπομενος,παμε παρακατωασε το παιδι να εκφραστεί ελευθερα
Εσυ γελας αλλα παμε για καφε και θα δουλεψει η τυχη σου.Χωρις, θα πεσω μεσα και εγω μεσα να σε πνιγω την ωρα που πνιγεσαι.![]()
Να το κάνουμε προς το καλοκαίρι, να μην πουντιάσετε.Χωρις, θα πεσω μεσα και εγω μεσα να σε πνιγω την ωρα που πνιγεσαι.![]()
οχι να το κανουμε τωρα που ακομα ειμαι ενοχλημενος, μεχρι το καλοκαιρι θα το εχω ξεχασει.Να το κάνουμε προς το καλοκαίρι, να μην πουντιάσετε.![]()
Εσύ έχεις πήξει στη μαλακια μου φαίνεται.εγω δεν κοιμήθηκα καθολου συμπαράσταση στον Αθηναιο![]()
Ρε μαλακες έφερα σαξο συνεργείο... αλλαγή,ζαμφορ και τα σχετικα μέχρι τώρα 350 ευρώ το μαλλί..
Μην αγχώνεστε.οχι να το κανουμε τωρα που ακομα ειμαι ενοχλημενος, μεχρι το καλοκαιρι θα το εχω ξεχασει.![]()
Το προβλημα ειναι οτι αμα κατσω να ψαξω την ip σου θα υπαρχουν μαρτυρες, αρα θα σε ανεχτω.Μην αγχώνεστε.
Θα φροντίζω να είστε ενοχλημένος κάθε φορά που εισέρχεστε.![]()
Εύγε!Το προβλημα ειναι οτι αμα κατσω να ψαξω την ip σου θα υπαρχουν μαρτυρες, αρα θα σε ανεχτω.
Η μονη θεραπεια ειναι η ξανθια. Δεν μου δανειζεις ενα μυριο να τα φαω σαν τον χορν στη ταινια που εκανε τον ταμια, και μετα με σκοτωνεις δεν γαμιεται γιατι θα παρεις τα αρχιδια μου.Εύγε!
Αυτό είναι και το ζητούμενο.
Η ανεκτικότητα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την τελική θεραπεία σας.![]()
χαλια ειμαι ο πουστης πονανε ολα![]()
χαλια ειμαι ο πουστης πονανε ολα![]()
με γλωσσοφαγανε οι πουτανες πιστευω που τις εκραξαΔεν είναι τίποτα. Ματιασμένος είστε.
Πείτε τρεις φορές το "Πάτερ Ημών" , κάντε και μια γαργάρα με τσιμεντοκονία, και θα γίνετε μια χαρουλα.![]()
Η μονη θεραπεια ειναι η ξανθια. Δεν μου δανειζεις ενα μυριο να τα φαω σαν τον χορν στη ταινια που εκανε τον ταμια, και μετα με σκοτωνεις δεν γαμιεται γιατι θα παρεις τα αρχιδια μου.![]()
με γλωσσοφαγανε οι πουτανες πιστευω που τις εκραξα
εχουν κακο ματι οι πουτανες οι πουτανες
ωραια ποτε θα πιουμε καφε να συνεννοηθουμε ?Μπορώ να σας δώσω μέχρι 12 χιλιάδες. Τόσο περίπου πιάνουν τα αρχίδια για μεταμόσχευση στην μαύρη. ;)
ωραια ποτε θα πιουμε καφε να συνεννοηθουμε ?
Τουλαχιστον εισαι αρκετα εξυπνος για να αρνηθεις να με γνωρισεις με αυτα που λες, κατι ειναι και αυτο.Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε.
Άλλωστε αυτά τα πράγματα γίνονται με μεσάζοντες για λόγους ασφαλείας.
Θα σας στείλω εγώ ένα καλό παιδί να σας παραδώσει το ποσό, και να σας πάρει και τα μέτρα.![]()