The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Τουλαχιστον εισαι αρκετα εξυπνος για να αρνηθεις να με γνωρισεις με αυτα που λες, κατι ειναι και αυτο.![]()
Ή μπορεί και να σας γνωρίζω ήδη.
Τουλαχιστον εισαι αρκετα εξυπνος για να αρνηθεις να με γνωρισεις με αυτα που λες, κατι ειναι και αυτο.![]()
Γιατι νομιζεις οτι με νοιαζει αμα με ξερεις ?Ή μπορεί και να σας γνωρίζω ήδη.![]()
Γιατι νομιζεις οτι με νοιαζει αμα με ξερεις ?
Μολις τωρα το εκανες.Πότε έγραψα, ή έστω υπονόησα κάτι τέτοιο;
Απλώς σας έδωσα μια άλλη βάση σκέψης, γι το προηγούμενο σχόλιό σας.![]()
Μολις τωρα το εκανες.
Ξερεις ποιος ειμαι ή μπλοφαρεις ?
Ή μπορεί και να σας γνωρίζω ήδη.![]()
Ναι αλλα αυτο δινει δυο ενδεχομενα, να με γνωριζετε εχοντας συναντηθει ή να με γνωριζετε με αλλο τροπο.Πάμε πάλι!
Γράψατε:
Απάντησα:
Πράγμα το οποίο μπορεί και να σημαίνει πως δεν αρνούμαι να σας γνωρίσω επειδή είμαι αρκετά έξυπνος, αλλά επειδή ίσως σας γνωρίζω ήδη.
Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι το "απειλητικό", στην παραπάνω εναλλακτική.![]()
Ναι αλλα αυτο δινει δυο ενδεχομενα, να με γνωριζετε εχοντας συναντηθει ή να με γνωριζετε με αλλο τροπο.
Εγω δεν θυμαμαι να εχω συναντηθει με καποιον αγιο, αρα μας μενει η δευτερη επιλογη.![]()
Αφου ξερεις ποιος ειμαι στειλε μου πμ τα 3 πρωτα γραμματα του επιθετου μου.Σεις είστε που θίξατε παραπάνω την ανεύρεση πληροφοριών μέσω ip. Ουχί εγώ.![]()
Αφου ξερεις ποιος ειμαι στειλε μου πμ τα 3 πρωτα γραμματα του επιθετου μου.
Ετσι για την πλακα.
Πιο πολυ θα εχει πλακα τα 3 γραμματα του επιθετου, για να επιβεβαιωσω οτι ξερεις ποιος ειμαι.Να σας στείλω τα τρία μου καλύτερα, που θα έχει και πιο πολύ πλάκα;![]()
ω να σου γαμησω τι σου ετυχε μπραδερινι μου !!Ρε μαλακες έφερα σαξο συνεργείο... αλλαγή,ζαμφορ και τα σχετικα μέχρι τώρα 350 ευρώ το μαλλί..
Πιο πολυ θα εχει πλακα τα 3 γραμματα του επιθετου, για να επιβεβαιωσω οτι ξερεις ποιος ειμαι.![]()
Μα δεν θα απαντησω απλα να δω αμα με ξερεις θελω.Δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιου είδους παραθέσεις, επειδή καταλήγουν πάντα σε βρόγχο.
Τουτέστιν, είτε σας γράψω τρία γράμματα που πραγματικά αντιστοιχούν στα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου σας, είτε σας γράψω τρία άσχετα, η απάντησή σας θα είναι αρνητική και ουδείς θα ημπορεί να ελέγξει το ποιος από τους δυο μας γράφει την αλήθεια.![]()
τι γινεται ρε μαλακα εδω μεσα ? ολοι γνωρίζονται ?Όλα στη φόρα...![]()
Οχι ρε σιγα μην με ξερει, απλα θελω να δω αμα εχει ψαξει την ip μου.τι γινεται ρε μαλακα εδω μεσα ? ολοι γνωρίζονται ?![]()
![]()
![]()
20 άτομα γράφουμε εδώ μέσα και οι κλώνοι μας...τι γινεται ρε μαλακα εδω μεσα ? ολοι γνωρίζονται ?![]()
![]()
![]()
Νιπλη εσυ που εισαι μεγαλοαστος τι πιστευεις, εχει βαλει ατομο μεσα στον οτε να ψαχνει τις ip μας ο αγιος ?θα του παει κανα 500αρικο του Αθηναιου το σαξο και θα μπει το απογευμα και θα καταχεσει ολο το νημα του Αλεξ ..
Θα τον ΕΓΑΜΗΣΕΙ
Θελω να πιστευω οτι θα θυμηθεί στο ταμειο οτι ειναι Δεξιος και να πληρωσει κανονικα με αποδειξη και ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ