ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.601
- Πόντοι
- 5.006
Πηγε 1000 ευρώ πάει στον τοκογλύφο να πάρει ψιλάω να σου γαμησω τι σου ετυχε μπραδερινι μου !!
σε εφαγε ο πουστης ο φαρμακογλωσσος
ενημερωνε μας για τα τεκταινομενα
Πηγε 1000 ευρώ πάει στον τοκογλύφο να πάρει ψιλάω να σου γαμησω τι σου ετυχε μπραδερινι μου !!
σε εφαγε ο πουστης ο φαρμακογλωσσος
ενημερωνε μας για τα τεκταινομενα
Μη βρίζεις τυπε θα πάρεις αποβολή..Δεν γαμιεστε λεω εγω πρωινιατικα με τα νεφρα. τα χρειαζομαι και τα δυο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι οποιον δεν ξερεις ειναι κλωνος ?
αμα ειχε παει 1000 ευρω τωρα θα ηταν ζωντανη συνδεση ο ΣΚΑΙ με το συνεργειο που ειναι ο Αθηναιος , και θα ηταν ο συνεργειατζης κατω απο το σαξο και ο Αθηναιος θα κρατουσε το γρυλλο που κατεβαζει το αμαξιΠηγε 1000 ευρώ πάει στον τοκογλύφο να πάρει ψιλά![]()
Εδω απειλουμαι με αφαιρεση οργανων και εσενα σε πειραξε η βωμολοχια.Μη βρίζεις τυπε θα πάρεις αποβολή..
Όχι τυπε τιποτα δεν θα παθεις είσαι καλός τυπος..Εδω απειλουμαι με αφαιρεση οργανων και εσενα σε πειραξε η βωμολοχια.![]()
αμα ειχε παει 1000 ευρω τωρα θα ηταν ζωντανη συνδεση ο ΣΚΑΙ με το συνεργειο που ειναι ο Αθηναιος , και θα ηταν ο συνεργειατζης κατω απο το σαξο και ο Αθηναιος θα κρατουσε το γρυλλο που κατεβαζει το αμαξι
Πηγε 1000 ευρώ πάει στον τοκογλύφο να πάρει ψιλά![]()
καλα ηρεμω σε πιστευω.Όχι τυπε τιποτα δεν θα παθεις είσαι καλός τυπος..
καλα ηρεμω σε πιστευω.
Πόσες φορές σου έχω γράψει να μη βρίζεις ρε μουνόσκυλο;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε παλιό γαμιολες παλιό μουνιδες αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο..
Μη βριζεις άγιε μου μη γίνεσαι μουνις.Πόσες φορές σου έχω γράψει να μη βρίζεις ρε μουνόσκυλο;;;;
Με αυτή την απορία θα μείνετε.Εχω μια απορια εσεις γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας ή απλα σας κραταει να μιλατε με αγνωστους σε ενα forum ?
Γιατι τοση μυστικοπαθεια ? Απλα ρωτησα αμα γνωριζεστε προσωπικα, δεν θελω παραπανω πληροφοριες.Με αυτή την απορία θα μείνετε.![]()
Και για ποιο λόγο να σας λύνουμε τις απορίες αφιλοκερδώς;Γιατι τοση μυστικοπαθεια ? Απλα ρωτησα αμα γνωριζεστε προσωπικα, δεν θελω παραπανω πληροφοριες.
Αμα σου δωσω λεφτα θα μου πεις δηλαδη ?Και για ποιο λόγο να σας λύνουμε τις απορίες αφιλοκερδώς;
Αν το κάναμε αυτό με όλους τους τρελούς που μπαίνουν εδώ, θα την είχαμε κλείσει την κλινική.![]()
Αμα σου δωσω λεφτα θα μου πεις δηλαδη ?
Πεντακόσια ευρώ δώσε και στα λέω όλαΑμα σου δωσω λεφτα θα μου πεις δηλαδη ?
500 ειναι πολλα, εχω εξοδα με τις πουτανες.Πεντακόσια ευρώ δώσε και στα λέω όλα
Τόσο πήγε τελικά η επισκευή στο σαπάκι σας;Πεντακόσια ευρώ δώσε και στα λέω όλα
Εκανες ραπιντ τυπε ή περιμενεις να αρχισει να τρεχει αιμα απο τα ματια σου;χαλια ειμαι ο πουστης πονανε ολα![]()