athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
ΠερίπουΤόσο πήγε τελικά η επισκευή στο σαπάκι σας;![]()
ΠερίπουΤόσο πήγε τελικά η επισκευή στο σαπάκι σας;![]()
Εσενα τυπε τι σε κραταει εδω μεσα να πεταγεσαι σαν τη πουτσα σε συζητησεις αγνωστων;Εχω μια απορια εσεις γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας ή απλα σας κραταει να μιλατε με αγνωστους σε ενα forum ?
Καλα ρε ουτε για το αμαξι δεν αφηνει η γυναικα να σηκωσεις λεφτα ?Περίπου
Εντωμεταξυ τοσα θα επαιρνες αμα το πουλαγες τυπε....Περίπου
Και εγω αυτο αναρωτιεμαι.Εσενα τυπε τι σε κραταει εδω μεσα να πεταγεσαι σαν τη πουτσα σε συζητησεις αγνωστων;![]()
![]()
![]()
Ψοφας για εξαερωση τυπε?Με ειχανε πιασει μοναξιες, μπηκα και απο περιεργια να δω αμα ειχε ανεβει κανα βιντεο για τον αλλο τον επιδειξια που ητανε στην επικαιροτητα.
που τους ειδες![]()
ολοι οι αγαπουληδες εδω μεσα ειναι μαζεμενοι ο ενας πλενει κιλοτες ο αλλος τρωει ξυλο ααα και ειναι και ο αθηναιος που εχει σκισει την γατα
Αυτο τι ειναι απειλη , με μπερδεψε η λεξη.Ψοφας για εξαερωση τυπε?
Δεν θέλω είμαι συναισθηματικά δεμένος με το όχημα... και Καινούργιο να πάρω θα το έχω δεύτεροΕντωμεταξυ τοσα θα επαιρνες αμα το πουλαγες τυπε....
νομιζω οτι δεν πρεπει πια να το κυκλοφορεις , βαλτο σε ενα γκαραζ να μην το τρωει ο καιρος εξω και βολτες μια φορα καθε μηνα μεχρι παραλια και πισωΔεν θέλω είμαι συναισθηματικά δεμένος με το όχημα... και Καινούργιο να πάρω θα το έχω δεύτερο
γιατι ,τωρα για δευτερο δεν το εχεις?Δεν θέλω είμαι συναισθηματικά δεμένος με το όχημα... και Καινούργιο να πάρω θα το έχω δεύτερο
η παναγια μαζι σου!Απο οτι καταλαβα ολοι γνωριζεστε προσωπικα εδω μεσα, βγαινω τα λεμε.
Όχι ρε συνέχεια αμαξαρανομιζω οτι δεν πρεπει πια να το κυκλοφορεις , βαλτο σε ενα γκαραζ να μην το τρωει ο καιρος εξω και βολτες μια φορα καθε μηνα μεχρι παραλια και πισω
Βασικά τρία έχω μαζί με της δουλειάς και της γυναίκας αλλά σχεδόν κάθε μέρα κυκλοφορείγιατι ,τωρα για δευτερο δεν το εχεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η παναγια μαζι σου!
Με εσενα δεν εχω ξαναμιλησει, αλλα να εισαι καλα φιλε μου.γιατι ,τωρα για δευτερο δεν το εχεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η παναγια μαζι σου!
Τοτε φιλε μου νομιζω σε συμφερει να αγορασεις την Σιτροεν , kαμια 30αρα δις πρεπει να ειναι , ξεκινα να μαζευειςΌχι ρε συνέχεια αμαξαρα
Θες να γίνεις σπόνσορας στο σάξο;σαν την εκο στα ράλλυ;Τοτε φιλε μου νομιζω σε συμφερει να αγορασεις την Σιτροεν , kαμια 30αρα δις πρεπει να ειναι , ξεκινα να μαζευεις
Απο οτι καταλαβα ολοι γνωριζεστε προσωπικα εδω μεσα, βγαινω τα λεμε.
Καλυτερα να αγορασω την ΕΚΟ , πιο φθηνα θα μου ερθειΘες να γίνεις σπόνσορας στο σάξο;σαν την εκο στα ράλλυ;
Πέτα το κάτω απ' το ρίμπας να ησυχάσεις.Δεν θέλω είμαι συναισθηματικά δεμένος με το όχημα... και Καινούργιο να πάρω θα το έχω δεύτερο
Χρόνια πολλαΠέτα το κάτω απ' το ρίμπας να ησυχάσεις.![]()