Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Παρε κανα γιωτ να με παρεις καπετανιο.Ναι αλλά δεν πεινάς κιόλας .. κάτι τέτοια είχες αναφέρει
Παρε κανα γιωτ να με παρεις καπετανιο.Ναι αλλά δεν πεινάς κιόλας .. κάτι τέτοια είχες αναφέρει
εγω δεν κοιμήθηκα καθολου συμπαράσταση στον ΑθηναιοΓιατι δεν κοιμαστε?
Kαλα,αυτος ειχε υπερενταση απο τους πολλους υδατανθρακες,βαλε τις σοκοφρετες,τα κρουασαν και κατι σοκολατες που ψειρισ εεε που ειχε αγορασει απο το περιπτερο προχθες...εγω δεν κοιμήθηκα καθολου συμπαράσταση στον Αθηναιο
εισαι Καπετάνιος?Παρε κανα γιωτ να με παρεις καπετανιο.
Οχι μαλακια εκανα επρεπε να ειχα γινει θα εβγαζα 5-10κ το μηνα.εισαι Καπετάνιος?
γιατι θελω να αντικαταστήσω τον υπάρχον και και παρω εναν καινούργιοΟχι μαλακια εκανα επρεπε να ειχα γινει θα εβγαζα 5-10κ το μηνα.
Νεος νιπλης βρεθηκε, οχι δεν ειμαι πλακα εκανα, αλλα θα επρεπε να ειχα γινει αμα ειχα μυαλο μικρος.γιατι θελω να αντικαταστήσω τον υπάρχον και και παρω εναν καινούργιο
τυπε τον Νιπλη εγω του δίνω χαρτζιλίκι να πηγαίνει στο περίπτερο να φέρνει την εφημερίδα μουΝεος νιπλης βρεθηκε, οχι δεν ειμαι πλακα εκανα, αλλα θα επρεπε να ειχα γινει αμα ειχα μυαλο μικρος.
Αμα εχεις τοσα πολλα βρες μου καμια θεση εργασιας, αμα δινεις αρκετα θα εχεις και extra προσωπικο ασφαλειας.τυπε τον Νιπλη εγω του δίνω χαρτζιλίκι να πηγαίνει στο περίπτερο να φέρνει την εφημερίδα μου
ο αλεξ θα τρωει φαπες
στο δικαστηριο
βηχας πολυ και πονοκεφαλος αν κολλησα το χτικιο 5 μερες πριν το εμβολιο θα γαμησω
ΣτηρίζωΑυτή η ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΑΛΕΞ ο γρουσουζης γαμω το γραφείο του...θα την στήσω στα δικαστήρια και οποιον βρω μπουλούκο θα τον κοπαναω στο σαγόνι
στα ελεγα δεν ακουγεςΑυτή η ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΑΛΕΞ ο γρουσουζης γαμω το γραφείο του...θα την στήσω στα δικαστήρια και οποιον βρω μπουλούκο θα τον κοπαναω στο σαγόνι
Πιθανόν να μην χρειάζεται.Πλακα στη πλακα γιατι δεν δουλευετε ? (Εξαιρειται ο νιπλης)
επαυξάνω χ2Πιθανόν να μην χρειάζεται.
Το καταννοω απλα η φαντασια μου μπορει να οργιασει για τους λογους αυτους.Πιθανόν να μην χρειάζεται.
Εσυ που στελνεις το νιπλη για τσιγαρα κοιταξε να μου βρεις καμια δουλεια της προκοπης και αμα σε ενοχλησει κανεις καθαριζω εγω.επαυξάνω χ2
επρεπε να το πας στο baro τζαμπα θα στο έφτιαχνεΡε μαλακες έφερα σαξο συνεργείο... αλλαγή ,ζαμφορ και τα σχετικα μέχρι τώρα 350 ευρώ το μαλλί..