Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
E τοτε δεν υπηρχαν τοσα χρωματα,ήταν πριν ανακαλυφθει ο τροχος ετσι:think::confused::confused::confused:
εβγαινε μπλε και καφε η μπεζ οπως θες πες το μονο..και πολλα τοτε δεν υπαρχουν τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και ο πητερ ο κοκκινος. :confused:
μετα ναι για χρονια πητερ κοκκινο και μετα πορτοκαλι..μεχρι που το γυρισα σε στριφτα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
Που βρηκες Τουρκικα εννοαω.Δεν πιστευω τιποτα λαθραια:confused::confused::confused:
λαικη. :tooth::tooth::tooth: μλκ παιδια μετραγαμε τα κερματα για να την βγαζουμε καθε μερα και να περισευουν και για σαββατο βραδυ,αλλα ωραια χρονια. :sunglasses:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.474
Πόντοι
6.056
εβγαινε μπλε και καφε η μπεζ οπως θες πες το μονο..και πολλα τοτε δεν υπαρχουν τωρα

μετα ναι για χρονια πητερ κοκκινο και μετα πορτοκαλι..μεχρι που το γυρισα σε στριφτα
Eιχε και μπλε,δεν ξερω πριν απο 3-4 δεκαετιες τι επαιζε.ΑΠο στριφτα τι:think::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.320
Πόντοι
12.756
Eιχε και μπλε,δεν ξερω πριν απο 3-4 δεκαετιες τι επαιζε.ΑΠο στριφτα τι:think::confused::confused::confused:
τα μπλε πητερ τα σιχαινομουν..ξεκινησα χολμπορν λευκα,μετα κιτρινα μετα καρελια καφε και μετα μπλε που ηταν γαμηστερα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.474
Πόντοι
6.056
λαικη. :tooth::tooth::tooth: μλκ παιδια μετραγαμε τα κερματα για να την βγαζουμε καθε μερα και να περισευουν και για σαββατο βραδυ,αλλα ωραια χρονια. :sunglasses:
Ειχε Αριστοτελους κατι γιαγιαδες με λαθραια απο Ρουσια,και σε μια πλατεια πετυχαινα.Οποτε περνουσα μου λεγε τσιγαρα φθηνα,αλλα και τζαμπα να ταν δεν τα επαιρνα:confused::confused::confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
ντραμς και κραβεν αλλα ολοι καπνιζαν ντραμς μετα βγηκαν ολα τα αλλα εγω καπνιζα ντραμς στην αρχη και μετα το γυρισα σε γκολντεν βιρτζινια και κιτρινο ελεφαντα. :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.474
Πόντοι
6.056
τα μπλε πητερ τα σιχαινομουν..ξεκινησα χολμπορν λευκα,μετα κιτρινα μετα καρελια καφε και μετα μπλε που ηταν γαμηστερα
Για ολντ νειβι ελεγα,δεν δοκιμασα κανενα απο τα 2 :confused::confused::confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς. :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.474
Πόντοι
6.056
ντραμς και κραβεν αλλα ολοι καπνιζαν ντραμς μετα βγηκαν ολα τα αλλα εγω καπνιζα ντραμς στην αρχη και μετα το γυρισα σε γκολντεν βιρτζινια και κιτρινο ελεφαντα. :confused: :confused: :confused:
Το σκουρο ντραμ?Βιρτζινια πηρα τον πρασινο μια φορα και δεν ξανατολμησα.Oλντ χολμπορν κλασικα.Κραβεν κορυφη?‍⬛:rockon::confused::confused::confused:

τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς. :confused::confused::confused:
Ή κανενα μορε πρασινο κιολας:grin::confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.033
Πόντοι
3.656
μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
αμα θες ελα κουρσεβελ να σε φιλοξενησω στη βιλα μου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
Το σκουρο ντραμ?Βιρτζινια πηρα τον πρασινο μια φορα και δεν ξανατολμησα.Oλντ χολμπορν κλασικα.Κραβεν κορυφη?‍⬛:rockon::confused::confused::confused:

Ή κανενα μορε πρασινο κιολας:grin::confused::confused::confused:
ντραμς μπλε ξεκινησα γιατι ηταν ευκολα στο στριψιμο και επετρεπε λαθη,γκολντεν βιρτζινια ηταν καλος απλα επρεπε να συνηθισεις το αρωμα του,αφιλτρα παντα αντρικα και να φτυνεις τον καπνο. :tooth: :tooth: :tooth:

αμα θες ελα κουρσεβελ να σε φιλοξενησω στη βιλα μου
κατι τετοιες ωρες με βροχες σκεφτομαι τον τρουμπακη που μπαζει η επαυλη του νερα. :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.095
Πόντοι
5.506
μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
Aπό Κορτίνα έκανες ημερήσια τη Sella Ronda κοσμοπολίτη φίλε μου;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom