baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.826
- Πόντοι
- 6.035
τι εννοας?Aπο αυτα που ειπες μονο καμελ καπνισα.Τουρκικα?Πως κι ετσι?![]()
![]()
![]()
τι εννοας?Aπο αυτα που ειπες μονο καμελ καπνισα.Τουρκικα?Πως κι ετσι?![]()
![]()
![]()
Που βρηκες Τουρκικα εννοαω.Δεν πιστευω τιποτα λαθραιατι εννοας?![]()
![]()
![]()
και ο πητερ ο κοκκινος.και εγω τα εχω καπνισει..για χρονια εκανα old navy τα καφε αν θυμαμαι καλα το χρωμα
εβγαινε μπλε και καφε η μπεζ οπως θες πες το μονο..και πολλα τοτε δεν υπαρχουν τωραE τοτε δεν υπηρχαν τοσα χρωματα,ήταν πριν ανακαλυφθει ο τροχος ετσι![]()
μετα ναι για χρονια πητερ κοκκινο και μετα πορτοκαλι..μεχρι που το γυρισα σε στριφτακαι ο πητερ ο κοκκινος.![]()
λαικη.Που βρηκες Τουρκικα εννοαω.Δεν πιστευω τιποτα λαθραια![]()
Eιχε και μπλε,δεν ξερω πριν απο 3-4 δεκαετιες τι επαιζε.ΑΠο στριφτα τιεβγαινε μπλε και καφε η μπεζ οπως θες πες το μονο..και πολλα τοτε δεν υπαρχουν τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μετα ναι για χρονια πητερ κοκκινο και μετα πορτοκαλι..μεχρι που το γυρισα σε στριφτα
τα μπλε πητερ τα σιχαινομουν..ξεκινησα χολμπορν λευκα,μετα κιτρινα μετα καρελια καφε και μετα μπλε που ηταν γαμηστεραEιχε και μπλε,δεν ξερω πριν απο 3-4 δεκαετιες τι επαιζε.ΑΠο στριφτα τι![]()
Ειχε Αριστοτελους κατι γιαγιαδες με λαθραια απο Ρουσια,και σε μια πλατεια πετυχαινα.Οποτε περνουσα μου λεγε τσιγαρα φθηνα,αλλα και τζαμπα να ταν δεν τα επαιρναλαικη.μλκ παιδια μετραγαμε τα κερματα για να την βγαζουμε καθε μερα και να περισευουν και για σαββατο βραδυ,αλλα ωραια χρονια.
![]()
ντραμς και κραβεν αλλα ολοι καπνιζαν ντραμς μετα βγηκαν ολα τα αλλα εγω καπνιζα ντραμς στην αρχη και μετα το γυρισα σε γκολντεν βιρτζινια και κιτρινο ελεφαντα.Eιχε και μπλε,δεν ξερω πριν απο 3-4 δεκαετιες τι επαιζε.ΑΠο στριφτα τι![]()
Για ολντ νειβι ελεγα,δεν δοκιμασα κανενα απο τα 2τα μπλε πητερ τα σιχαινομουν..ξεκινησα χολμπορν λευκα,μετα κιτρινα μετα καρελια καφε και μετα μπλε που ηταν γαμηστερα
τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς.τα μπλε πητερ τα σιχαινομουν..ξεκινησα χολμπορν λευκα,μετα κιτρινα μετα καρελια καφε και μετα μπλε που ηταν γαμηστερα
τα παλια ροθμανς ηταν εξαιρετικα τα εκανε η μητερα μου..τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς.![]()
Το σκουρο ντραμ?Βιρτζινια πηρα τον πρασινο μια φορα και δεν ξανατολμησα.Oλντ χολμπορν κλασικα.Κραβεν κορυφη?ντραμς και κραβεν αλλα ολοι καπνιζαν ντραμς μετα βγηκαν ολα τα αλλα εγω καπνιζα ντραμς στην αρχη και μετα το γυρισα σε γκολντεν βιρτζινια και κιτρινο ελεφαντα.![]()
![]()
![]()
Ή κανενα μορε πρασινο κιολαςτωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς.![]()
τα ροθμανς ηταν ελιτ πριν 30-40 χρονια τωρα πλεον ειναι της σειρας.τα παλια ροθμανς ηταν εξαιρετικα τα εκανε η μητερα μου..
αμα θες ελα κουρσεβελ να σε φιλοξενησω στη βιλα μουμια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
δυστυχως ναιτα ροθμανς ηταν ελιτ πριν 30-40 χρονια τωρα πλεον ειναι της σειρας.
ντραμς μπλε ξεκινησα γιατι ηταν ευκολα στο στριψιμο και επετρεπε λαθη,γκολντεν βιρτζινια ηταν καλος απλα επρεπε να συνηθισεις το αρωμα του,αφιλτρα παντα αντρικα και να φτυνεις τον καπνο.Το σκουρο ντραμ?Βιρτζινια πηρα τον πρασινο μια φορα και δεν ξανατολμησα.Oλντ χολμπορν κλασικα.Κραβεν κορυφη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ή κανενα μορε πρασινο κιολας![]()
κατι τετοιες ωρες με βροχες σκεφτομαι τον τρουμπακη που μπαζει η επαυλη του νερα.αμα θες ελα κουρσεβελ να σε φιλοξενησω στη βιλα μου
Aπό Κορτίνα έκανες ημερήσια τη Sella Ronda κοσμοπολίτη φίλε μου;μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
Λάθος ερώτηση, τι άσχημο έχει η νιου γιορκ;μια φορα ειπες να βγεις και γινεται κατακλυσμος.τι το ωραιο εχει η νιου γιορκ?
![]()
Δεν πιστευω να ομιλεις τζιμπρεικααμα θες ελα κουρσεβελ να σε φιλοξενησω στη βιλα μου