baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
και ο νιπλης σπιτικη βαζει τη πινεζα και φτιαχνει και κληρωνει καθε χρονο μια λιρα αλλα ξεχναει να βαλει το φρουρι.χαχαχα οχι ρε
και ο νιπλης σπιτικη βαζει τη πινεζα και φτιαχνει και κληρωνει καθε χρονο μια λιρα αλλα ξεχναει να βαλει το φρουρι.χαχαχα οχι ρε
και ο νιπλης σπιτικη βαζει τη πινεζα και φτιαχνει και κληρωνει καθε χρονο μια λιρα αλλα ξεχναει να βαλει το φρουρι.![]()
![]()
![]()
Που είναι το μουνί ο ατενέζος να του γαμήσω για το μπαν του ζαν κλαν.
κλαιει ολο το σαι ρε ΜπαροκοΠου είναι το μουνί ο ατενέζος να του γαμήσω για το μπαν του ζαν κλαν.![]()
ο αντι την εχει δει χιτλερ και οι μοντ ss.κλαιει ολο το σαι ρε Μπαροκο![]()
Α, εδώ είσαι; Εσένα παρέθεσα; Τα έχω χάσει, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥκλαιει ολο το σαι ρε Μπαροκο![]()
λες;ο αντι την εχει δει χιτλερ και οι μοντ ss.![]()
![]()
![]()
Ρε τον ζαν κλαν; ΤΟΝ ΖΑΝ ΚΛΑΝ; Με τι θα παίζουμε τώρα, με τέτοια;ο αντι την εχει δει χιτλερ και οι μοντ ss.![]()
![]()
![]()
TON δημο σταρενιο ψαχνουμε να βρουμε αλλα φοβαμαι ειναι πολλοι.
πες του επιχειρηματια απο τα Λιντλ να γινει μεγαλομετοχος ρε να αλωνιζουμεTON δημο σταρενιο ψαχνουμε να βρουμε αλλα φοβαμαι ειναι πολλοι.![]()
![]()
![]()
εχω την αισθηση οτι μολις ειπα τις τελευταιες μου λεξεις.πες του επιχειρηματια απο τα Λιντλ να γινει μεγαλομετοχος ρε να αλωνιζουμε
μην φοβασαι ρε ολα καλαεχω την αισθηση οτι μολις ειπα τις τελευταιες μου λεξεις.![]()
![]()
![]()
Μην βρίζεις μάν.Ρε κωλόπαιδα, μήπως ο βιτάμ είναι ο ραπτόπουλος;![]()