Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.031
- Πόντοι
- 3.656
με μελοντικα...ΜΟΝΟΜε φλογέρα θα τα πεις?
με μελοντικα...ΜΟΝΟΜε φλογέρα θα τα πεις?
Σιγα μη δουλεψει ο ατενεζος...τη γυναικα του εχει βαλει και ζυμωνει και αυτος ξυνει παπαρι στην ξεφτισμενη πολυθροναθα τα πλαθει με την πουτσα του.![]()
![]()
![]()
ασε ρε φιδι...που μολις εβγαλα αγγελια πεταχτηκες να μου παρεις τη δουλειαδεν τα πουλαω ρε τα σπιτικα ζωαδια...μονο για δικη μου καταναλωση ειναι
φετος θα φτιαξω και εγω δικα μου.δεν τα πουλαω ρε τα σπιτικα ζωαδια...μονο για δικη μου καταναλωση ειναι
είδες φιδι ειναι και το παιζει φιλοςασε ρε φιδι...που μολις εβγαλα αγγελια πεταχτηκες να μου παρεις τη δουλεια
εντωμεταξυ φτιαχνει η γυναικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες και εγω δεν τα ακουμπαω δεν μου αρεσουν καθολου και τα μοιραζει μεταφετος θα φτιαξω και εγω δικα μου.![]()
ναι αλλα αγγελια εβαλες 20 ευρω το κουτιεντωμεταξυ φτιαχνει η γυναικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες και εγω δεν τα ακουμπαω δεν μου αρεσουν καθολου και τα μοιραζει μετα![]()
βασιλοπιτα σπιτικη η βενετη?εντωμεταξυ φτιαχνει η γυναικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες και εγω δεν τα ακουμπαω δεν μου αρεσουν καθολου και τα μοιραζει μετα![]()
Τα τσουλου μη ξεχάσεις εσύ με τη κάυλανταεντωμεταξυ φτιαχνει η γυναικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες και εγω δεν τα ακουμπαω δεν μου αρεσουν καθολου και τα μοιραζει μετα![]()
ναι ρε ο moynhs...εβγαλα για τα εισαγομενα να φαω λιγο ψωμακι και πεταγεται και λεει εγω δινω σπιτικα της γυναικας μου και μελια και αρχιδια και αγνα λαδια...και τωρα παπατζα δεν σας ξερω δεν τα τρωωείδες φιδι ειναι και το παιζει φιλος
οχι το κουτι το κιλο,και το κιλο με δικο του ζυγι ειναι 560 γραμαρια.ναι αλλα αγγελια εβαλες 20 ευρω το κουτι![]()
σπιτικη κανει και σε τσουρεκι και με αχνη ζαχαρη σαν κεικβασιλοπιτα σπιτικη η βενετη?![]()
Βασιλοπουλουβασιλοπιτα σπιτικη η βενετη?![]()
η μαντσε θα κερδισει σημερα μπας και παω ταμειο?Τα τσουλου μη ξεχάσεις εσύ με τη κάυλαντα![]()
τα βλεπω στην τηλεοραση και καυλαντα πι σιΤα τσουλου μη ξεχάσεις εσύ με τη κάυλαντα![]()
τα βλεπω στην τηλεοραση και καυλαντα πι σι![]()
δεν πιστευω να κλεβεις και να σημαδευεις το φρουρι?σπιτικη κανει και σε τσουρεκι και με αχνη ζαχαρη σαν κεικ
Χλωμό όλα μέσα όμως.η μαντσε θα κερδισει σημερα μπας και παω ταμειο?![]()
χαχαχα οχι ρεδεν πιστευω να κλεβεις και να σημαδευεις το φρουρι?![]()
θα βαλει γκολ η ΒιγιαΧλωμό όλα μέσα όμως.