baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
φορτσαρε χρημα στη γιουβε με 7 αποδοση ειναι θαυμα.Μην βρίζεις μάν.
φορτσαρε χρημα στη γιουβε με 7 αποδοση ειναι θαυμα.Μην βρίζεις μάν.
φορτσαρε χρημα στη γιουβε με 7 αποδοση ειναι θαυμα.![]()
Τι τσίμπησες μανΜην βρίζεις μάν.
μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σαςπου ειναι νιπλης να μας διηγηθει χριστουγεννα στο σεντ μοριτζ.![]()
![]()
![]()
Μπραβο χαιρομαι πολυ για σενα φιλε-φιδιμια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
Γιατί τι είχε το ford cortina ρε; Το πρώτο αμάξι που αδηγησα ήτανε.μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
και τα πρωτα τσιγαρα που καπνισες?Γιατί τι είχε το ford cortina ρε; Το πρώτο αμάξι που αδηγησα ήτανε.
μια φορα ειπες να βγεις και γινεται κατακλυσμος.μια φορά ειχα κανει μόνο , περισσοτερο Κορτινα μου άρεσε , οχι το Φορντ, και απο τα καλυτερα στην ΝΥ , ψοφιμια ολα σας
και τα πρωτα τσιγαρα που καπνισες?![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μια φορα ειπες να βγεις και γινεται κατακλυσμος.τι το ωραιο εχει η νιου γιορκ?
![]()
εχω καπνισει στα μαθητικα μου χρονια και μεμφις.
Aπο αυτα που ειπες μονο καμελ καπνισα.Τουρκικα?Πως κι ετσι?εχω καπνισει στα μαθητικα μου χρονια και μεμφις.![]()
![]()
ντρεπομαι που θα το πω αλλα και κανα δυο φορες καμελ τουρκικα.
![]()
και εγω τα εχω καπνισει..για χρονια εκανα old navy τα καφε αν θυμαμαι καλα το χρωμαεχω καπνισει στα μαθητικα μου χρονια και μεμφις.![]()
![]()
ντρεπομαι που θα το πω αλλα και κανα δυο φορες καμελ τουρκικα.
![]()
Koκκινα ηταν νομιζωκαι εγω τα εχω καπνισει..για χρονια εκανα old navy τα καφε αν θυμαμαι καλα το χρωμα
οχι καφε η προς μπεζ παντως κοκκινα οχι..εκτος αν εννοεις τα μεμφις που οντως ηταν κοκκιναKoκκινα ηταν νομιζω![]()
![]()
![]()
Camelκαι τα πρωτα τσιγαρα που καπνισες?![]()
![]()
![]()
οχι καφε η προς μπεζ παντως κοκκινα οχι..εκτος αν εννοεις τα μεμφις που οντως ηταν κοκκινα
Κάτι σουβλάκια από το πρόεδρο μαν σαλάτες κτλΤι τσίμπησες μαν
δεν υπηρχαν κοκκινα τοτε..βαλε 48 τωρα εγω τα εκανα οταν ημουν 16
E τοτε δεν υπηρχαν τοσα χρωματα,ήταν πριν ανακαλυφθει ο τροχος ετσιδεν υπηρχαν κοκκινα τοτε..βαλε 48 τωρα εγω τα εκανα οταν ημουν 16![]()
Κανενα πρόβλημα. Ανεβαζει το σάκχαρο όμως.θα πάρω ναι