Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.033
- Πόντοι
- 3.656
ουτε λεξηΔεν πιστευω να ομιλεις τζιμπρεικα![]()
![]()
![]()
ουτε λεξηΔεν πιστευω να ομιλεις τζιμπρεικα![]()
![]()
![]()
Ρε μουνή μισθωτέ, είσαι 48, πήτερ κόκκινος για χρόνια, μετά πορτοκαλί, μετά στριφτά και τώρα ηλεκτρονικό. Σίγουρα δεν είσαι ο μπαρόκ ρε μπινέ;μετα ναι για χρονια πητερ κοκκινο και μετα πορτοκαλι..μεχρι που το γυρισα σε στριφτα
περιμενα να πεις με τοσα τσιγαρα και μαρκες που εχεις κανει πως και ζεις.Ρε μουνή μισθωτέ, είσαι 48, πήτερ κόκκινος για χρόνια, μετά πορτοκαλί, μετά στριφτά και τώρα ηλεκτρονικό. Σίγουρα δεν είσαι ο μπαρόκ ρε μπινέ;
Αυτούνος σίγουρα θα κάπνιζε μόνο Davidoff, το υπογράφω.τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς.![]()
και τι αρωμα φορουσε?Αυτούνος σίγουρα θα κάπνιζε μόνο Davidoff, το υπογράφω.
η αληθεια ειναι οτι καπνιζα παρα παρα πολυ ολα τα χρονια....απορω και εγω πως το εκοψα και εμεινα στο ατμισμαπεριμενα να πεις με τοσα τσιγαρα και μαρκες που εχεις κανει πως και ζεις.![]()
![]()
αλλα σορρυ αυτο θα ειναι σχολιο νιπλη.
![]()
ωραιο το τσιγαρο ρε πουστη ειδικα με ποτο.οπως και με παρεα ελα να κανουμε ενα τσιγαρο αλλα η απολαυση ειναι να καπνιζεις μονος σου.η αληθεια ειναι οτι καπνιζα παρα παρα πολυ ολα τα χρονια....απορω και εγω πως το εκοψα και εμεινα στο ατμισμα
απιστευτη ευχαριστηση ειλικριναωραιο το τσιγαρο ρε πουστη ειδικα με ποτο.οπως και με παρεα ελα να κανουμε ενα τσιγαρο αλλα η απολαυση ειναι να καπνιζεις μονος σου.![]()
αλλα και βρωμα και δυσοδια στα ρουχα,στο σπιτι στο αυτοκινητο.απιστευτη ευχαριστηση ειλικρινα
γαμησε τααλλα και βρωμα και δυσοδια στα ρουχα,στο σπιτι στο αυτοκινητο.![]()
![]()
![]()
εχω καπνισει στα μαθητικα μου χρονια και μεμφις.
Το πιάσες το 7 της Γιουβέντους μούτροαλλα και βρωμα και δυσοδια στα ρουχα,στο σπιτι στο αυτοκινητο.![]()
![]()
![]()
Cool water και στα μεγάλα κέφια Azzaroκαι τι αρωμα φορουσε?![]()
![]()
![]()
του αναβεις και καρβουνακια?στο θυμιατό μας, που λέει και ο Παναγιότατος
αζαρο γαμει,παλια φοραγα κενζο τωρα dior sport home και dsq.Cool water και στα μεγάλα κέφια Azzaro
Tωρα θα σου πει οτι φθηνιαρικα δεν φοραει.Κανενα τομ φορντ ισωςCool water και στα μεγάλα κέφια Azzaro
τωρα θα μπει νιπλης και θα πει πριν 50 χρονια καπνιζα ροθμανς και ΜΟΝΟ ροθμανς.![]()
sιγα μη φοραει και σιερα.Tωρα θα σου πει οτι φθηνιαρικα δεν φοραει.Κανενα τομ φορντ ισως![]()
![]()
![]()
καλα σε ειπα χθες prince of bel air.φλωροι ολοι , μονο PRINCE , σκετα πισσα και νικοτινη , παλιοαδερφες με τα καμελ τα γυφτικα
pleasures,sauvage,ck one,bossαζαρο γαμει,παλια φοραγα κενζο τωρα dior sport home και dsq.![]()