Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Ζιντάν μωρη λουλα... σίγουρος θάνατος...φλωροι ολοι , μονο PRINCE , σκετα πισσα και νικοτινη , παλιοαδερφες με τα καμελ τα γυφτικα
Ζιντάν μωρη λουλα... σίγουρος θάνατος...φλωροι ολοι , μονο PRINCE , σκετα πισσα και νικοτινη , παλιοαδερφες με τα καμελ τα γυφτικα
Καπνιζα πρινς,αλλα τα χαλασαν τελευταια.Παλια ειχαν 13 πισσα και μετα επεσε 12,11 και τελος 10φλωροι ολοι , μονο PRINCE , σκετα πισσα και νικοτινη , παλιοαδερφες με τα καμελ τα γυφτικα
Μας απαξιωσες τωρα.φλωροι ολοι , μονο PRINCE , σκετα πισσα και νικοτινη , παλιοαδερφες με τα καμελ τα γυφτικα
Δεν πιστευω να λες τα σαντεΖιντάν μωρη λουλα... σίγουρος θάνατος...![]()
εχω δωσει Prince σε πρεζακι στο εξωτερικό που δεν υπηρχαν τα τσιγαρα αυτα και μολις πηρε την πρωτη τζουρα με κοιταξε με θαυμασμοΚαπνιζα πρινς,αλλα τα χαλασαν τελευταια.Παλια ειχαν 13 πισσα και μετα επεσε 12,11 και τελος 10![]()
![]()
![]()
Για πριν 30 χρόνια μιλάμε που ήταν στα ντουζένια τους, τώρα μόνο τομ φορντ.Tωρα θα σου πει οτι φθηνιαρικα δεν φοραει.Κανενα τομ φορντ ισως![]()
![]()
![]()
τα εκανα σε φασεις τσακιρ κεφιου..εξαιρετικαΔεν πιστευω να λες τα σαντε![]()
εγω τον ειχα γαι 4711 ή καμια μυρτώγια joop σε ειχα.![]()
![]()
![]()
ρε μλκ εσυ θα εχεις κανει και 22 οταν τα εδιναν χυμα.τα εκανα σε φασεις τσακιρ κεφιου..εξαιρετικα
Και γιατί δεν καπνίζεις κατευθείαν την άσφαλτο να σου βγει και τζαμπέ;Καπνιζα πρινς,αλλα τα χαλασαν τελευταια.Παλια ειχαν 13 πισσα και μετα επεσε 12,11 και τελος 10![]()
![]()
![]()
για πες κανενα εκλεπτισμενο αρωμα να παω στα χυμα αρωματα να το ζητησω.εγω τον ειχα γαι 4711 ή καμια μυρτώ
Μπλέ πακέτο με άσπρο μικρό φιλτρακι, έκανες 1 και ήσουν κομπλέ για 2 ώρες...Δεν πιστευω να λες τα σαντε![]()
ναι εχω κανει και 22 και καρελια κασετινα ...και κιρετσιλερ και Δηλος..ρεγγες κανονικεςρε μλκ εσυ θα εχεις κανει και 22 οταν τα εδιναν χυμα.![]()
![]()
![]()
Latipa , ως εκει σε εχωτα εκανα σε φασεις τσακιρ κεφιου..εξαιρετικα
Δεν μ' αρεσουν οι υπερβολεςΚαι γιατί δεν καπνίζεις κατευθείαν την άσφαλτο να σου βγει και τζαμπέ;
τι ειναι αυτο χορος?Latipa , ως εκει σε εχω
δεν ειμαστε με τα καλά μας ... σιγα μην σου πωγια πες κανενα εκλεπτισμενο αρωμα να παω στα χυμα αρωματα να το ζητησω.![]()
Το αφιλτρο ηταν το πιο δυνατο που δοκιμασα.Τα πρινς τα καπνιζα σαν ατμο,στο αφιλτρο δεν σηκωνε πολλα πολλατα εκανα σε φασεις τσακιρ κεφιου..εξαιρετικα